2789
عنوان

وای عید نزدیکه

232 بازدید | 12 پست

در کل که ربطی به عید و زمانای دیگه نداره چون آدم باید همیشه سالم باشه ولی من الان اصلا بو و طعم نمیفهمم(کرونا دارم) ولی نمیخوام تا عید اینجوری باشم 

نکنه عیدم همینجوری باشم 

چیکار کنم؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد از چهار ماه هنوز برنگشته نه بویایی نه چشایی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
۱ماه و ۴ روز مونده تا عید خوب میشی

ممنون انشاءالله 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
دونه قهوه بگیر بو بکش  ادکلن بو کن چیزایی بوی تندی دارن بو بکش ب مرور بهتر میشه

ممنون

پونه و اویشن بریز تو اب و بخور بده شلغم بخور بده 

ممنون

باید صبرکنی من هرکیو دیدم یه ۶ماه تا یکسال طول کشیده برگرده حسشون تازه نه مثل قبل

‌وای نه

خوب میشی من بعد از دوماه خوب شدم گلاب بو کن زیاد

ممنون