2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

301 بازدید | 15 پست

دوماهه ب خاطر فتنه انداختن جاریم باهم قهریم

جمعه میخام برم ماه عسل و برم سر خونه خودم

بنظرتون زنگش بزنم

عمم میشه

بگم عمه پنجشنبه بیا خونه بابام اسباب کشی داریم

ولی دلم نمیخاد جاریمو تارف کنم همونجا پیش عمم زندگی میکنه

زنگ بزنم ب عمم یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنگ بزن

اگر نیومد تو دیکه وظیفه خودتو انجام دادی

و دلیل بیشتری داری برا ناراحت شدن

جاریت مگه چیکار کرد؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

زنگ بزن اگر نیومد تو دیکه وظیفه خودتو انجام دادی و دلیل بیشتری داری برا ناراحت شدن جاریت مگه چیکار ک ...

داشتم با همسرم حرف میزدم همسرم گفت میخام یپول ناچیزی در حد پنج میلیون بزنم ب حساب بابا بزرگم پیر مرده گناه داره

جاریم متوجه حرف های منو همسرم میشه سریع میره ب عمم میگه عمم زنگ میزنه کپول زدی ب حساب پیر مرد گفتم نه گفت اگه زدی تا برم ی دعوایی بکنم چرا از پسرمپول میخاد مگه خودش نداره منم گفتم نه عمه نزدیم چون میدونستم دعوا میشه جاریم از پشت گوشی قسم میخورد ک اره خودم شنیدم گفتی بده بهش عمم گفت پسرم ب من پول نمیدع چرا باید بده ب بابابزرگش حتما تو نمیزاری منم دیگه عصبی شدم دعوا کردم گفتم اره من نمیزارم دیگع زنگی ازت نبینم

داشتم با همسرم حرف میزدم همسرم گفت میخام یپول ناچیزی در حد پنج میلیون بزنم ب حساب بابا بزرگم پیر مرد ...

چقدر چیز الکی بوده

چه برداشت نابجایی کردن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی