2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

209 بازدید | 11 پست

دیروز برادرش با ماشین تصادف کرده بود چیزی نشده بود ولی استخوان صورتش شکسته بود 

امروز گفتم بیا شب بریم؟ پیش برادرت‌ بعد‌ گفت‌ که‌ نه‌ امروز‌ با‌ دوستم‌ قرار داریم‌ بیا‌ بریم‌ بگردیم‌ سر‌ نهارم‌ بود منم‌ گفتم‌ نه‌ داداشت‌ بشنوه‌ ناراحت‌ میشه‌ که‌ من تصادف‌ کردم‌ اینا‌ میرن‌ بیرون‌ 

گف‌ برو‌ آماده‌ شو‌ منم‌ نرفتم‌ اونم‌ از‌ لج‌ من‌ نهارش‌ نخورد‌ گفت‌ نمیخورم‌ منم‌ گفتم‌ نخور‌ برا‌ شکم‌ خودت‌ غذا‌ میخوری‌ بعد‌ عین‌ وحشیا‌ بشقاب‌ غذا رو پخش‌ زمین‌ کرد‌ لیوان‌ پارچ‌ زد‌ زمین‌ شکست‌ شیشه‌ اجاق‌ گازمو‌ شکست‌ بعد‌ زنگ‌ زد‌ به‌ باباش‌ آبرو‌ من‌ برد‌ گفت‌ من‌ از‌ دست‌ این‌ خسته‌ شدم‌ دیگه‌ منو‌ دق‌ داده‌ اونا‌ هم‌ اومدن‌ طرف‌ پسرشون‌ گرفتنو‌ رفتن‌ 

شوهرم‌ همیشه‌ توقع‌ داره‌ هر‌ چی‌ گفت‌ من‌ بگم  چشم‌ 

خیلی‌ باهم‌ دعوا‌ میکنیم‌ امروز‌ دیگه‌ بدتر‌ کاش‌ میتونستم‌ ازش‌ جدا‌ شم‌ ولی‌ خانوادم‌ پشتم‌ نیست‌ راه‌ دور‌ ازدواج‌ کردم‌ 

نمیتونم‌ به‌ بابام‌ زنگ  بزنم‌ بگم‌ بیا‌ منو‌ ببر‌ چون‌ میدونم‌ نمیاد‌ خیلی‌ دلم‌ شکسته‌ کاش‌ جایی‌ رو‌ داشتم‌ میرفتم‌ اونجا‌ 

بچه‌ ها‌ شما‌ در‌ مورد‌ خانه‌ امن‌ چیزی‌ میدونین‌ ؟

عزیزم شوهرت زیاده روی کرده ولی وقتی نمیخواد بره پیش برادرش شما چرا کاسه داغ تر از آش میشی

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرت زیاده روی کرده ولی وقتی نمیخواد بره پیش برادرش شما چرا کاسه داغ تر از آش میشی

دقیقا ، ب نظر منم اشتباه از خودش بوده

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  
بابا تو چکار به رابطه داداشا باهم داشتی آخه...کاسه داغ تر از آش میشی که چی..نمی خواد بره دیدن داداشش ...

آخه‌ اگه‌ بیرونم‌ میرفتم‌ آدم‌ بده‌ من‌ میشدم‌ خانواده‌ شوهرم‌ میگفتن‌ تو‌ بردیش

عزیزم اینکه شوهرت عصبیه مشخصه،ولی دلیل اینهمه اصرار واسه احترام به خانواده اونو نمیفهمم،چرا واسه خانوادش اعصاب خودتو و شوهرتو خورد میکنی،اخرش هم شدی آدم بده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
آخه‌ اگه‌ بیرونم‌ میرفتم‌ آدم‌ بده‌ من‌ میشدم‌ خانواده‌ شوهرم‌ میگفتن‌ تو‌ بردیش

ما هیچ وقت نمی توتیم کاری کنیم همه باهامون خوب باشن و از ما خوششون بیاد..تو فقط زندگی و شوه ت و بچسب

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

عزیزم اینکه شوهرت عصبیه مشخصه،ولی دلیل اینهمه اصرار واسه احترام به خانواده اونو نمیفهمم،چرا واسه خان ...

اگه‌ احترامم‌ نزارم‌ میگه‌ تو‌ خری‌ به‌ کسی‌ احترام‌ نمیزاری

اگه‌ احترامم‌ نزارم‌ میگه‌ تو‌ خری‌ به‌ کسی‌ احترام‌ نمیزاری

نمیدونم چه مرگشونه این مردا

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️