2777
2789
[QUOTE=226759310]برای خانوم ۳۶ ساله داخل ایران واکسن هست ؟  برای پیشگیری [/QUOTEواکسن ک هست فقط ...

اسمش چیه  گارداسیل روی من جواب نمیده مال زیر ۲۶ ساله  چند شد قیمت  هلال احمر برم داره ؟ 

هیچکس درخواست دوستی نده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۳ دوزه ها. هر سه تا دوزشو بزنین حتمن. با فاصله ی ۰ و ۲ و ۶ ماه

راسته که فقط تا قبل 23 سالگی خوبه یا هر سنی هستیم بزنیم خوبه 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
دونه ای ۳۰۰ تومنه سه دوز 😐من زدم چه ۱نیم بعدم راحت گیر میاد

گارداسیل ۳۰۰تومنننننههه؟؟؟ اشتباه نمیکنین؟؟؟ بخدا ۱/۵۰۰بود امسال. 

از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی... با چون منی به غیر محبت روا نبود🌹
 کنار واژنم. دور مقعد. شوهرمم ازمایش نداده هنو ولی رو بدنش چیزی نیس. یه ماهه دارم قارج ماشمیکس ...

باید سیستم ایمنی بدنتو قوی کنی.من هنوز قرصنگرفتم یکی دو هفته ست فهمیدم دارم.میگن سرکه سیب بذاری هر هشت ساعت رو ضایعه یکی دو ساعت بمونه با چسب بپوشونیش که قشنگ روش بمونه معجزه میکنه.من محلول پودوفیلین میزنم و از امشبم میخوام سرکه سیو شروع کنم به امید خدا درمان بشم چون حالم داغونه.ضایعات زیادی زده رو واژنم حتی قسمتی که مربوط به رابطه ست رو پوشونده

[QUOTE=226759310]برای خانوم ۳۶ ساله داخل ایران واکسن هست ؟  برای پیشگیری [/QUOTEواکسن ک هست فقط ...

شما چند گرفتین؟ یه خانمی میگه یه تا دوزشو ۳۰۰گرفته ولی ما ۱/۵۰۰

از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی... با چون منی به غیر محبت روا نبود🌹
گارداسیل ۳۰۰تومنننننههه؟؟؟ اشتباه نمیکنین؟؟؟ بخدا ۱/۵۰۰بود امسال. 

نمیدونم دکتر ب من نوشت رفتم گرفتم فعلا دوز اولو ۳۰۰ تومن بود 

ما جسم نیستیم که روح داریم ...ما روحیم که جسم داریم 🙃
دونه ای ۳۰۰ تومنه سه دوز 😐من زدم چه ۱نیم بعدم راحت گیر میاد

۳ تا واکسن مختلف داریم.یه واکسن داریم ک فقط بر علیه اون سویه هاییه که باعث سرطان رحم میشن. بهش میگت واکسن دو ظرفیتی ک ازون تره

یه واکسن دیگ داریم ک ۴ ظرفیتیه هم علیه سویه هایی ک باعث سرطان میشن هم بر علیه سویه هایین که زگیل تناسلی میدن. این اسمش گارداسیله الان هر دوزش ۱.۵ میلیونه

یه واکسن ۹ ظرفیتیم داریم ک تو ایران نیس😁