2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی هرکی بگیره همسرشم باید بره ازمایش؟  از کجا ممکنه گرفته باشن؟ به بهداشت مربوط میشه؟

من همسرم داشت رفته بود دکتر گفته بودن ضایعه پوستیه چیزی نیست.دیگه پیگیر نشد تشخیص اشتباه دکتر باعث شد من به این روز بیفتم وگرنه میدونستم تا درمانش رابطه رو قطع میکردم

من دارم به تازگی متوجه شدم دارم از شوهرم گرفتم.ورودی واژنم قسمتایه مرطوبش درگیر شده رو پوستم اونجا ک ...

کنار واژنم. دور مقعد. شوهرمم ازمایش نداده هنو ولی رو بدنش چیزی نیس.

یه ماهه دارم قارج ماشمیکس میخورم

نمیدونم چرا من هربیماری که میشنوم وسواس میگیرم از فردا فک میکنم منم گرفتم و دارم 😑

نه چرا اینجور فک میکنی.منم تنها ترس از زگیل داشتم گرفتم.بخدا شب و روز ندارم همش تو فکرم افسرده شدم.الان دارم درمان میکنم محلول گرفتم میزنم میگن تا دو ماه جواب میده

۳ دوزه ها. هر سه تا دوزشو بزنین حتمن. با فاصله ی ۰ و ۲ و ۶ ماه

اخرین دوزشو شهریور زدیم. یعنی مرتب باید این دوره رو تکرار کرد؟ 

از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی... با چون منی به غیر محبت روا نبود🌹
زگیل تناسلی از مایع مرد میاد یا از تماس پوستی؟  آمپول گارداسیل بزن فوری سخت گیر میاد ولی گیر م ...

دونه ای ۳۰۰ تومنه سه دوز 😐من زدم چه ۱نیم بعدم راحت گیر میاد

ما جسم نیستیم که روح داریم ...ما روحیم که جسم داریم 🙃
نه چرا اینجور فک میکنی.منم تنها ترس از زگیل داشتم گرفتم.بخدا شب و روز ندارم همش تو فکرم افسرده شدم.ا ...

منم همش میترسم استرس دارم ک داشته باشم

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
اخرین دوزشو شهریور زدیم. یعنی مرتب باید این دوره رو تکرار کرد؟ 

۳ تا دوزو باید بزنی ک اون ایمنی رو بهت بده دیگ. ۳ تا میزنی با این فاصله ها ک گفتم . تا اخر عمر در برابر ۴ تا سویه ۶.۱۱‌.۱۶.۱۸ محافظت میشی

نه چرا اینجور فک میکنی.منم تنها ترس از زگیل داشتم گرفتم.بخدا شب و روز ندارم همش تو فکرم افسرده شدم.ا ...

یکی از فامیلامون سرطان سینه گرفته بود تا چندهفته توهم سرطان سینه داشتم 😑همون روزام دقیقا یه جوش زیر پوستی افتضاح زیر بغلم دراومده بود چندین بار ازمایش و... دادم اخرش دخترعموم داد زد که اینقد ازمایش دادی خشک شدی دیگه بسه. میرفتم ازمایشگاه اونا 🤭

از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی... با چون منی به غیر محبت روا نبود🌹