zs_mkh مدیر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 552 عنوان پریود شدم🙂😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 41 پست این همه ذوق و شوق و انتظار از بین رفت🙂😔 نشسته ام به در نگاه میکنم👀دریچه عربده میکشد🗣 1400/11/26 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بامزی عضویت: 1395/01/28 تعداد پست: 6226 وای حالا من ۲تابچه دارم ۵روزازپریوم گذشته از فکر وخیال زندگی ندارم همش میگم اگه حامله باشم چی؟همش میگم خدا یا به کسایی که پنتظرن بده خدایا منو تو گناه ننداز که مجبوربشم سقطش کنم
motimo عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1503 ماه اول بود ولی خیلی منظر بودم ۲ ساله عروسی کردم کلا چندوقته جلوگیری دارید با عقد و عروسی و اینا؟
آشوبمم عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 4777 مشکلت چیه؟؟ خودم مشکل ندارم شوهرم هم ک هرکاری میکنم نمیره ازمایش بده
motimo عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1503 خودم مشکل ندارم شوهرم هم ک هرکاری میکنم نمیره ازمایش بده وای چه بد من ماه دوم اقدامم بود که دیشب پریود شدم خیلی گریه کردم حالم بد شد خیلی انتظار سخته🤕🥺شما خودت ازمایش ذخیره تخمدان و اینا دادی؟
zs_mkh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 552 بابا تازه ماه اول بودی اشکال نداره ایشالا هرچه زودتر ازمایش سونو دادین آره همه چیم اوکیه نشسته ام به در نگاه میکنم👀دریچه عربده میکشد🗣
motimo عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1503 کاش کسایی که باردارن یا بچه دارن بیان یکم ما رو دلداری بدن بگن اینا طبیعیه یا نهچیکار کنیم زودتر باردار بشیمیا از تجربیاتشون بیان بگن بهمون🥺🥺
zs_mkh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 552 کلا چندوقته جلوگیری دارید با عقد و عروسی و اینا؟ باعقد ۳ ساله ولی ۲ سال و ۴ ماهه عروسی کردم جلوگیریمون طبیعی بود نشسته ام به در نگاه میکنم👀دریچه عربده میکشد🗣
آشوبمم عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 4777 وای چه بد من ماه دوم اقدامم بود که دیشب پریود شدم خیلی گریه کردم حالم بد شد خیلی انتظا ... منم دیشب پریودشدم خیلی ناراحت شدم فقط سونو دادم ک سایز فولیکولام خوب بود اگه میخوای خیالت راحت بشه خودت وشوهرت هرچی ک نیازه برابارداری انجام بدین ک خدانکرده مشکلی نباشه
motimo عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1503 منم دیشب پریودشدم خیلی ناراحت شدم فقط سونو دادم ک سایز فولیکولام خوب بود اگه میخوای خیالت راحت بشه خ ... فعلا تا اینجا مشکلی نبودهخودم ازمایش دادم دکتر گفت زوده هنوز چون طبیعیه حتی تا یکسال ولی انتظارش خیلی سخته بنظرم
motimo عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1503 باعقد ۳ ساله ولی ۲ سال و ۴ ماهه عروسی کردم جلوگیریمون طبیعی بود منم همینطور جلوگیریم طبیعی بوده ۳سال و خورده ای هس جلوگیری داشتماین ماه ۴ روز عقب افتاد پریودم فک کردم حامله یهو دیشب شدم خیلی خورد توی ذوقمامروز به مامانم میگفتم ک چند روزی دیر شده میگف بدنت داره اماده میشه برا بارداری نشونه خوبیه
آشوبمم عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 4777 فعلا تا اینجا مشکلی نبوده خودم ازمایش دادم دکتر گفت زوده هنوز چون طبیعیه حتی تا یکسال ... انشاالله ک ب زودی دامنت سبزمیشع
zs_mkh مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 552 منم همینطور جلوگیریم طبیعی بوده ۳سال و خورده ای هس جلوگیری داشتم این ماه ۴ روز عقب افتاد پریودم فک ... الهی عزیزم😭😭نمیتونم حالمو توصیف کنم درکت میکنمایشالا ماه دیگه دوتامونم مامان شیم😔😔😔 نشسته ام به در نگاه میکنم👀دریچه عربده میکشد🗣