2777
2789

من

چند ساله مدیتیشن میکنم

نمیتونم بگم که به آرامش مطلق رسیدم و حالم خیلی خوبه

ولی وقتی مدیتیشن میکنم ذهنم سبک میشه آروم میشم ،برمیگردم به لحظه حال و اضطرابم کم میشه

🍓✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

6 ساله

اما یکساله که خیلی بیشتر انجام میدم

رو تمام جوانب زندگی اثرمیذاره

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye❤️

من هروقت نیاز داشته باشم یه شمع سفید روشن میکنم و یه چوب دارچین هم روشن میکنم

چشمامو میبندم و ذهنمو خالی میکنم و به انرژی های مثبت فکر میکنم و واقعا تاثیر داره

آواکادو سایت🥑                                                            

من هروقت نیاز داشته باشم یه شمع سفید روشن میکنم و یه چوب دارچین هم روشن میکنمچشمامو میبندم و ذهنمو خ ...

در کنار این کار 6 ثانیه دم از بینی 3 ثانیه مکث 9 ثانیه بازدم از دهان انجام بده خیلی باکیفیت تر میشه مراقبه ای که انجام میدی ✨🌱

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye❤️

ارام سازی انجام می دم نه مدیتیشن روان درمانگرم بهم یاد داد تنفس عمیق شکمی توجه به مسیر تنفسگوش دادن ...

فرق مدیتیشن با ارام سازی چیه؟ اینی که گفتی خیلی شبیه مدیتیشنه

تاثیر. مثبت منظور؟

بله عزیزم