2777
2789
شما خودت اون جوری هستین؟ خیلی خوب درک کردین  ولی ار من اون جوری تیست

نه عزیزم من خودم سالهاست شاغل و مستقلم 😉

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرد رو اول زندگی هر جور عادت بدی تا اخر زندگی به همون روش به زندگیش ادامه میده نزار از اول زندگیت جن ...

طرف داره فک کنم ارزش قائل نیست

کاربریم دست خودم و دوستامه  
اهه پسری ک پول خرید، ی گوشی نداره چرا باید زن بگیره؟ 

اون میاد خواستگاری ممکنه هزار فکر تو ذهنش باشه که مثلا زنش قانعه پدرزن کمک کنه و ... دختر نباید قبول کنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
طرف داره فک کنم ارزش قائل نیست

دقیقا شایدم داره امتحان میکنه ببینه می تونه خرجت نکنه یا شما زیر بار نمیرید ، فقط اینو میدونم اگه مردی زنش رو دوست داشته باشه دو شیفت هم کار می کنه یا برای خودش خرج نمی کنه ولی بهترین هارو برای زنش تهیه میکنه از من شنیدن خودت رو دست کم نگیر 

اون میاد خواستگاری ممکنه هزار فکر تو ذهنش باشه که مثلا زنش قانعه پدرزن کمک کنه و ... دختر نباید قبول ...

پسره مفت خور زیاده 

خودش باید غیرت داشته باشه کار کنه‌

کاربریم دست خودم و دوستامه  
پسره مفت خور زیاده  خودش باید غیرت داشته باشه کار کنه‌

خب اینا مال قبل عقده که اگه مفت خوره رد کنیم نه بعد عقد به زور بخوایم بفرستیمش سرکار و غیرت یادش بدیم و ...

اخه این پول داره 

داشته باشه خب ممکنه خسیس باشه و ... یا شایدم ذهنش همینه که ممکنه خانمش از همون قبیل ادما باسه که من میگم میخواد همین اول راه رو ببنده و ... اینا رو قبلا باید حل میکردی الان باید جور دیگه برخورد کنی

چی بگم

رک و واضح و کوتاه و‌محکم حرفت رو بزن بگو توقع داری ارزش بده و برای خواسته هات تلاش کنه حتی اگه نداره تو اولویت باشی و متقابلا تو هم اولویتت اونه و قصدت سواستفاده و ...این حرکات بعضی دخترا نیست و بگو اگه فکر میکنه خساست داره همین اول بهتره راهتون جدا بشه . رو حرکاتشم دقیق باش و فقط و فقط وقت بذار بشناسیش 

مگه نامزد باید گوشی بخره

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

اگ عقد باشن بله برا شما نمیخرن؟

وظیفه پسر نیس 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.