2777
2789

مگه خونه بابات گوشی نداشتی که نامزدت اول راه بخواد گوشی بگیره ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه خونه بابات گوشی نداشتی که نامزدت اول راه بخواد گوشی بگیره ؟

وا😐

ن اون ک نخریده برام هر چند وظیفه هس براش

همین جوری  می خوام بدونم زنا چقدر درک دارن 

کاربریم دست خودم و دوستامه  
وا😐 ن اون ک نخریده برام هر چند وظیفه هس براش همین جوری  می خوام بدونم زنا چقدر درک دارن  ...

ببین خانما اینجا یه عدشون عقیدشون بر اینکه باباشون گناه داره بهش فشار مالی میاد توقع از پدر صفر ولی از پسر ۲۴_۲۵ ساله ای که اول راهه کلی توقع میکنن و همه چی رو وظیفه اون میدونن خودشونم معمولا درامد ندارن که حداقل کمک‌خرج باشن و میخوان خیلی سریع به همه نداشته های خونه پدری برسن این بنظرم خیلی خیلی اشتباهه .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اگ وسع داشته باشه یعنی خسیسه؟

مرد رو اول زندگی هر جور عادت بدی تا اخر زندگی به همون روش به زندگیش ادامه میده نزار از اول زندگیت جنس دست دوم به زندگیت وارد بشه، بزار مرد زندگی باشه دیر بخر ولی نوشو برات بخره

ببین خانما اینجا یه عدشون عقیدشون بر اینکه باباشون گناه داره بهش فشار مالی میاد توقع از پدر صفر ولی ...

شما خودت اون جوری هستین؟ خیلی خوب درک کردین 

ولی ار من اون جوری تیست

کاربریم دست خودم و دوستامه