2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

299 بازدید | 10 پست

خانوما کیا ماینوکسیدیل مصرف کردن و موهاشون پرپشت سده بیابن نظر بدین از داروهای گیاهی دیگه خیتهدشدم اونا فقط ریزش میدن بهم میخوام تا اخر عمرم بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماینوکسیدیل خوبه ولی تا وقتی بزنی موثره بعدش ک قطع کنی تاثیرش تموم میشه.از طرفی داروی ضدفشار خونه ینی ممکنه طولانی مدت مصرف بشه فشارت بیفته

اگـه بشـه چــی میشــــه  

کورتونه

خوب نیس

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
سلام عزیزم هنوز ب نتیجه نرسیدی ازمزوتراپی استفاده نمیکنی؟بهتره بنظرم و جوابدهی عالیه

ول کن بابا این نزو تراپی که دکترها از خودسون دراوردن اخرش من با تیغ افتادم به حون موهام و زدمسون ولی میخوام تا اخر همرم ماینو بزنم بعضیا ۲۰ ساله میزنن و فسارشون بالا نرفته ریزش موهای تو برای چیه 

اگر بعد زایمان ریزش گرفتی حتما برو‌مزوتراپی جلسه ای هفتصده میگن  ولی تمام موهایی که یک سال اخی ...

رفتم دو جلسه اصلا معلوم نبود مزو تراپی بود یه تانیه سوزن زد به کلم برتر درد گرفت شما نرفتین بعداز زایمان ریزش نگرفتین