2777
2789

شوهرم....ما خیلی باهم اختلاف داریم سر عیبای زیادی که اون داره خسیس و بدهن اصلا حرف زدنش با فحشه حالا ب قول خودش شوخیه ولی بچه دوسالم انقد حرف رشت ازش یاد گرفته....حالا اینا برکنار می‌دونم منو اصلا دوست نداره حتی مدام میگه دلم ی زن دیگه میخواد 😢 مدام به بچم میگه ی مامان خوب برات میخرم من براش هیچی کم نمی‌زارم اما ب مزاق اون خوش نمیام مثلا الان یک‌ماهه قهره چون میگه وقتی بچه رو می‌بری خونه بابات و برمیگرده بهانه گیر میشه و گریه می‌کنه حساس شده کلا بهانه ی ماه قبلش این بود ک چرا میگی برای بچه لباس بخر و قهر کرد دلش میخواد جونش بره اما خرج نکنه 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

اینروزا دیگه می‌دونم آخرای این زندگیه چون اینبار خیلی تنفرشو نشون میده و تحقیرم می‌کنه میگه منتظرم گورتو گم کنی بری خیلی استرس و عذاب میکشم هروز چیکار کنم کجا برم ن پول دارم ن خونه ن میتونم مهریمو ازین هف خط بگیرم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا بهت صبر بده 

در مقابل این رفتار ادما سردو بی توجه باش ، اگه ناراحت شی بدترش میکنه یهجور وانمود کن که اصلا خرفاش برات مهم نیست 

حتما خودتو قوی کن مه یه روزی اگر ناچار شدی جداشی اواره نشی

بچه ات دختره یا پسره

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.