2777
2789
عنوان

سلام بچه ها با برادرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 31 پست

داداشت خییییییلی ازاده😂

من ۹شب به بعد بیرون نمیتونم برم 🤦

واتساپ و اینام همه قفل تا مدارس باز بشه رمزشو میزنن🥲

تو خانواده هم شانس نیوردیم😂😂

ولی کلا الان تو سن بلوغه بیشتر باهاش رفیق باشی ازت حساب میبره 

برای شروع مثلا یه گیم مثل کالاف یا هرچی نصب کن و دوتایی بازی کنید کم کم که دوست به حساب اوردت ازت حرف شنوی پیدا میکنه

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
هزینه ش رو نداریم

پس بی نهایت بهش محبت کنین فقطططط وفقط بامحبت میتونین درستش کنین به هیچ عنوان به فکر گرفتن گوشی و این چیزاش نباشین چون خیلی بدتر باهاتون لج میکنه والان سنش جوریه ک درک نمیکنه شما نگران ایندش هستین وفقط خوبشو میخواین بدحرف بزنین باهاش فک میکنه دشمنشین سنش ک بیشترشه  خوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

با یه دوانشناس اگه امکانش هست حتما در میون بذارید الان نوجوان هم هست سنش حساسه باید لج نکنید باهاش نذارید بیرون بمونه زیاد اخه دوستش معلوم نیست کی هستن دوستاشو بشناسید اگه خوب نبودن محدود کنید رفت و امد نکنه باهاشون

گوشیشو بگیرید یا حتما محدودش کنید تا به درساش برسه 

دوسش داشته باشید بهش علاقه نشون بدید بنظرم بهش محبت کنید تا بی محبتی نبینه و نره بیرون و با دوستاش زیاد دفت و امد نکنه 

بنظرم  یکم تعقیب و پرسش باشع که چیکار میکنه بیرون هم باشه خوبه ولی اصن باید متوجه نشه اگه از دوستاش پرسیدید تاکید کنید بهش نگه 

اصن به قول دوستان دعوا نکنید کتکش اصلا نزنید کاری نکنید از شما ووخانواده و خونه زده بشه و بره بیرون باهاش خوب و منطقی رفتار و صحبت کنید 

خب بلید محدود بشه بنظرم گوشیش 

دوستان راست میگن به هر کار یا کلاسی که علاقه داره در کنار درسش فعالیت کنه شاید روحیه اش بهتر یشه 

داداشت خییییییلی ازاده😂 من ۹شب به بعد بیرون نمیتونم برم 🤦 واتساپ و اینام همه قفل تا مدارس باز بش ...

اخه من ازدواج کردم همیشه پیشش نیستم بخدا اگ پیشش بودم ادمش میکردم همین الانشم وقتی من هستم جرعت نداره ازین غلطا کنه... باید با موچین از تو گوشیش بکشیش بیرون من چیکارش کنم؟ من پسر نبودم ک بدونم الان ب چی نیاز داره واقعا منم اندازه این اینقدر ازاد نبودم

🌿😐
اخه من ازدواج کردم همیشه پیشش نیستم بخدا اگ پیشش بودم ادمش میکردم همین الانشم وقتی من هستم جرعت ندار ...

برای همین بازیو پیشنهاد دادم 

بازیای خوب هین بازی کردن صدا رو هم منتقل میکنن و...

لازم نیست پیش هم باشید 

فقط کافیه باهم بازی کنید هرجای دنیا هم باشه میتونه بیاد بازی کنه 

و چون بازی حواس ادمو پرت میکنه و گاردش مقابلت از بین میره اینجور تاثیر پذیریه بیشتری داره

کلا پسرا تو این سن فک میکنن رفیق بازی و اینا کار شاخیه 

پس بهتره بجای تغیر عقایدش و متنفر کردنش از خودتون

شما جای دوستو براش پر کنید 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است

رفتارای مثبت شو تشویق کنید یه هدیه بخرید براش بذار بفهمه مهمه براتون بذار کمبود محبت شو بیرون خالی نکنه 

هر کاری که خوبه میکنه تشویقش کنید 

براش وقت بذارید صحبت کنید که چطوری رفتار کنه قانعش کنید با ارامش اصن بحث نکنید 

حتما حتما تو گوگل سرچ کنید رفتار با نواجوانان اونجا مطالب زیادی هست حتما بخونید و عمل کنید 

برای همین بازیو پیشنهاد دادم  بازیای خوب هین بازی کردن صدا رو هم منتقل میکنن و... لازم نیست پ ...

ینی گوشیشو ازش نگیریم؟ من دست خودم نیس بعضی وقتا ک ازش حرصم میگیره تیکه بارش میکنم

🌿😐
ینی گوشیشو ازش نگیریم؟ من دست خودم نیس بعضی وقتا ک ازش حرصم میگیره تیکه بارش میکنم

کار درستی نمیکنید بدتر میکنید وضعیتو اونم بدتر لج میکنه و حرفاتون گوش نمیده همیشه بهش احتدام بذارید تا به شما احترام بذاره گوشیشو محدود کنیدبهتره بنظرم اینا همه تو اینترنت هست بخونید حتما

اصن نباید مسخره اش کنید نباید دست کم بگیرید 

کار درستی نمیکنید بدتر میکنید وضعیتو اونم بدتر لج میکنه و حرفاتون گوش نمیده همیشه بهش احتدام بذارید ...

خیلی ممنون فقط چجوری گوشیشو محدود کنم؟ اون اصلا نمیزاره من ب گوشیش دست بزنم

🌿😐
خیلی ممنون فقط چجوری گوشیشو محدود کنم؟ اون اصلا نمیزاره من ب گوشیش دست بزنم

سرگرمی براش فراهم کنید کاری کنید از گوشی زده بشه ینی حتما تو یه کلاس ورزشی یا کلاسی که علاقه داره ثبت نام کنید سعی کنید چیزی تو خونه خراب شد یا به کمک احتیاج داشتید واسه کاری یا هر کاری بود تو خونه که خراب شد یا مشکلی پیش اومد نظرشو بخواید و بخواید ازش که کمک کنه تا اون مشکل درست بشه و اون حتی اگه یه وسیله خرا شده درستش کنه بهش بگید خلاق پیش دیگران تشویقش کنید تا واقعا احساس کنه اون چیزی که شما میگید هست  حتما کاری کنید از ذهنش کار بکشه ینی همون چیزایی بالا گفتم که واسه حل کردن و درست کردنش کمک کنه و ازش خواهش کنید تا کمک کنه حتی اگه بد حرف زدم بحث نکنید  باهاش حرف بزنید تا گوشیشو اصن یادش بره  نظرشو تو مسائل بخواید 

پیشنهاد خونه فامیلی جایی بیرونی بازاری یا پارکی بدید که یادش بره گوشی شو یا تشویق به کتابخوانی کنیدش یا مثلا ورزش کنید باهاش بهش پیشنهاد یه فیلم بدید یا حتی پشنهاد کافه ای یا پیشنهاد لطیف ای یا چایی خوردن یا حتی کمک کردن به اشپزی حتما حتما تمامی این مراخل انجام بشه حتی اگه لج کرد و هر روز این پیشنهاد هارو بدید بهش از هر دقیقه اش هم غافل نشید همش پیش فامیل و اینا بگید که چقدر خوب و مهربون و حرف گوش کن وعالیه حتما بشونه تا واقعا تبدیل به این فرد بشه

فقط ازش غافل نشید