2777
2789
عنوان

عقل یا احساس؟

312 بازدید | 17 پست

تا حالا شده بین عقل و احساستون گیر کنید و دودل بشید و ندونید که باید چیکار کنید؟

ازدواج من یک ماه پیش با نامزدم بهم خورد،تمام برنامه ریزی هاروکرده بودیم،تالار،آتلیه،همه چی،ولی بخاطردخالتهای خانوادش و مخصوصا خودرای بودن مادرش و اخلاقهای خاص پدرش و یه سری اخلاقهای خودش بهم خورد،مثل یه لیوان شده بودم که هر لحظه آماده سر ریز شدن بودم و یه دفعه دوهفته قبل عروسی کاسه صبرم لبریز شد و همه چیز رو بهم زدم،الان بعد از گذشت یک ماه،خودش فهمیده چقدر خودش و خانوادش مقصر بودن و چندبار ازم خاست برگردم، ولی من نتونستم خودمو راضی کنم به برگشتن،احساسم بازیچه نیست که هر وقت خاست بره و بیاد...

ولی چون هنوزم دوسش دارم، گیر کردم بین عقل و احساسم، عقلم میگه خانوادش به ما نمیخورن و بازم اذیتم میکنن، احساسم میگه برگردم...

بین دو راهی ام...

عقل

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا سن ۲۵ ، با احساسات و .... بود .

بعدش با عقل . عقل موفق تره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تاپیکای قبلتو خوندم  کاش نمیذاشتی دوران نامزدی سه سال طول بکشه  ۳۸ سالته عزیزم ؟  ...

بعد از اینکه بهم خورد، تازه یادش افتاد نباید مادرش اینقدر دخالت میکرد

تاپیکای قبلتو خوندم  کاش نمیذاشتی دوران نامزدی سه سال طول بکشه  ۳۸ سالته عزیزم ؟  ...

مادرش لباس عروسمو خودش رفته بود انتخاب کرده بود، آتلیه خودش رفته بود بدون اینکه من و وسرشو ببره، نظرمون رو بخواد، تالار با اینکه با داماده، ولی همیشه عروس رو داماد باهم میرن که خودشون همه چیز رو تست کنن، ولی مادرش خودش رفت قرارداد بست بدون اینکه منو ببرن،واسه خرید طلا گفت من ۵ میلیون بیشتر نمیدم بابت سرویست،بجاش نقره میخرم، خونه ای که گرفته بودیم رو خودش رفته بود دیده بود و انتخاب کرده بود و یه خونه داغون تو پردیس و ارزونترین خونه رو گرفته بود،سه سال منتظرشون موندم که پول دستشون بیاد،کارای ازدواجمون رو بکنن ولی از سروته همه چی برام زدن،مهریه ام روز خاستگاری ۱۱۴ تا بود،اما تا پول دستشون اومد کردن ،۵, تا...

همه اینارو دیدم و گذشت کردم و داشتم منفجر میشدم که قبل عقدمون پدرش رفت محضر وقت بگیره از شناسنامه و کارت ملی من ایراد گرفت که چرا قدیمیه، فکر میکرد کن شناسنامه دیگه ای دارم و مشکلی دارم که بهشون اصلی رو ندادم،خودش شک داشت این شک رو تو دل پسرش هم انداخت

با همین کارشون صبرم لبریز شد و دو هفته قبل عروسی همه چیز رو بهم زدم.

حق داشتم حالا یا نه؟

بنظرت بهتر نیست بهش فرصت دوباره بدی ؟؟؟

احساسم میگه فرصت بدم

اما عقلم میگه نه

چون خانواده خوبی نداره

بسیار سطح پایین

خودشم فقط چندتا اخلاق خوب داره

ولی بیشتر با مادرش مشکل دارم که خودشم بسیار به مادرش وابسته هست و بچه ننه

و میدونم بعد ازدواج هم راحتم نمیذاره

مادرش لباس عروسمو خودش رفته بود انتخاب کرده بود، آتلیه خودش رفته بود بدون اینکه من و وسرشو ببره، نظر ...

واااااااااااای 

میگم اتفاقا شناسنامه قدیمی بهتره ک 

کسی ک مشکل داره شناسنامشو عوض میکنه

واااااااااااای  میگم اتفاقا شناسنامه قدیمی بهتره ک  کسی ک مشکل داره شناسنامشو عوض میکنه

منم همینو گفتم

مرتیکه شک داشت

فکر میکرد من قبلا ازدواج کردم قدیمیه رو نشون دادم

منم همینو گفتم مرتیکه شک داشت فکر میکرد من قبلا ازدواج کردم قدیمیه رو نشون دادم

یچیز بگم 

انگار تو بجای من تاپیک زدی 

ولی من پدرم زود فهمید و .... جلوی مراحل بعدی رو گرفت 

اما من دو ماهه ک دارم زجر میکشم و واقعا کارم شده اشک ریختن 

همش میگم کاش بابا اجازه میداد ازدواج میکردم 😥😥😥