2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

243 بازدید | 29 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم 

فکر کردم نامادری و اذیت کردن فقط فقط تو قصه هاس و مال سیندرلاس 

ولی یه نا مادری دارم خیلی اذیتم میکنه به حضرت عباس نهار میخورم قاشقامو حساب میکنه و شامم که بهم نمیده مثل اسکلت لاغرم 😭خیلی اذیتم میکنه

به ارواح خاک مادرم من هیچ بدی بهش نکردم و نمیکنم خیلی اذیتم میکنه الان دارم با اشک تایپ میکنم 

تورو جون عزیزتون برام دعا کنین به زودی زود عروس شم برم سر زندگیم حتی بدترین آدم تو دنیام از این موجود بهترین 

هیچ کسم ندارم پدرمم پشت زنشه 

فقط تو دنیا خدا رو دارم تورو جون عزیزتون برام دعا کنین برم سر زندگی خودم 

جلو آدم و عالم خرابم میکنه حتی عشقم اومد خواستگاری رفت جلو خانواده اونا منو خراب کرد تورو حضرت عباس کمکم کنین با دعاهاتون😭😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی عزیزم خدا جوابشو میده غصه نخور بسپار به اون بالاسری مطمئن باش تورو به عرش میرسونه الکی که نیس که هرکاری بخواد بکنه به این فکر کن که هرکی یه مشکلی داره تو زندگیش خیلیا الان دوست دارن جای تو باشن از ازدواج پشیمونن

سلام عزیزم با یه نفر از خانواده ی پدری صحبت کن.  خواهر برادر نداری؟

یه برادر و یه خواهر بدرد نخور هیچ کس هیچ کس هیچ خوبی به من نمیکنه با مادر بزرگم حرف زدم یه جوری واسه خواستگاری عشقم از من کمک کنه هیچ کمک نکرد احساس میکنم دعایی چیزی گرفت از اون روز به بعد عشقم و خانوادش سرد شدن از من

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

سلام گلم .برو پیش یک ملا خوب و معتبر دهن نامادری تو ببیند .و برات دعا بخت باز کنی بده

البته پیش هر ملایی نمیشه رفت یه سریا پولکی و کلاه بردارن

من که خیلی اعتقاد دارم و دیدم که جواب گرفتن

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
میگذره  فعلا برو سرکار

کار کجاس خواهر

الهی عزیزم خدا جوابشو میده غصه نخور بسپار به اون بالاسری مطمئن باش تورو به عرش میرسونه الکی که ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل 

یه برادر و یه خواهر بدرد نخور هیچ کس هیچ کس هیچ خوبی به من نمیکنه با مادر بزرگم حرف زدم یه جوری واسه ...

یعنی عمه عمو کسی رو نداری کمکت کنه؟ چند سالته؟ خانواده ی مادريت چی؟ مادرت جدا شده یا فوت کرده 🥺🥺🥺🥺

سلام گلم .برو پیش یک ملا خوب و معتبر دهن نامادری تو ببیند .و برات دعا بخت باز کنی بده البته پیش هر ...

عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم 

کسی کار بلد نمیشناسم و هیچ اعتمادی ندارم و میترسم بدتر شه اوضاع راهکار قرآنی داری عزیزم 

قربون دل پاکت عزیز دلممم انشاالله یه زندگی پر آرامش داشته باشی همیشه غصه نخور فقط💛😍

خیر ببینی و خوشبخت بشی دلت شاد عزیزم

یعنی عمه عمو کسی رو نداری کمکت کنه؟ چند سالته؟ خانواده ی مادريت چی؟ مادرت جدا شده یا فوت کرده 🥺🥺🥺 ...

فوت شده 

۲۴ سالم 

ولا یک از یک بدترن میگم جز خدا کسیو ندارم