2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 29 پست
چه شهری هستی عزیزم؟؟؟ اگه شرایطشو داری برو حرفه یاد بگیر ناخن کاری خیلی درآمد داره بنظرم راحتم هست& ...

همدان گلم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی ی کار  حتی مثل فروشندگی هم برات خوبه هم پولش هم برا روحیه ات

به ولله اجازه نمیدن برم جایی چه فکری کردی فقط همه چیو تو شوهر میبینم 😭تورو خدا با دل پاکت دعام کن اسمم طاهره اس

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم  کسی کار بلد نمیشناسم و ه ...

مررررسی گلم بابت دعای خوبت❤

من خودمم برای ازدواجم رفتم گف بختت بازه و صبر نیاز داره و زندگیت دعا نمیخواد

دعای نادعلی رو شنیدم خیلی مجربه و خیلی ها جواب گرفتن .

به حق امشب که روز امام علی هس به حق کعبه ای که علی در ان متولد شد زندگیت روی ریل خوشبختی بره و مشکلاتت حل بشه 🌺🌺🌺

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
خاله دایی هات چی؟ اونام هیچی؟  الهی بگردم  انگار پدرت طلسم شده.  میدونه بهت غذا نم ...

خاله ندارم با داییام صمیمی آنچنانی نیستم

اره بابا جلو چشم خودش بهم حرف میزنه پدرم بدتر میکنه به بار به خاطر زنش بهم گفت انقد زندگی رو ازت جهنم می سازم خودتو بکشی 😭😭😭😭

مررررسی گلم بابت دعای خوبت❤ من خودمم برای ازدواجم رفتم گف بختت بازه و صبر نیاز داره و زندگیت دعا نم ...

فدای دل مهربونت بشم خدا صد برابر خوبیتو بهت بده 

انشاالله که بهترینها برات پیش میاد روحیه اتو حفظ کن و سرتو گرم کن تا زمانش برسه

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم 

مررررسی گلم بابت دعای خوبت❤ من خودمم برای ازدواجم رفتم گف بختت بازه و صبر نیاز داره و زندگیت دعا نم ...

منظورم دعای ملایی بود نه دعای عزیزان❤

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘

سلام عزیزم انشاالله به زودی حاجت بگیری 🙏به حق امام علی(ع)

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
سلام عزیزم انشاالله به زودی حاجت بگیری 🙏به حق امام علی(ع)

سلام عزیزم خوبی هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد شه مرسی عزیزم 

سلام عزیزم خوبی هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد شه مرسی عزی ...

ممنون عزیزم 🌷🌷

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
یه برادر و یه خواهر بدرد نخور هیچ کس هیچ کس هیچ خوبی به من نمیکنه با مادر بزرگم حرف زدم یه جوری واسه ...

بمیرم برات. دعای زیر رو می تونی بخونی 

تو یک سایت هم کامل در مورد دعای باز شدن بخت دختر سن بالا توضیح داده بود.