2777
2789
عنوان

مادرشوهر

230 بازدید | 25 پست

مادرشوهرم خیلی پرتوقعه یکی دوبارک برم پایین تمیزکنم 

میخوادهرروزبرم وهی میگه من گفتم براپسرم زن بگیرم راحت میشم منم هیچی نگفتم من بالاجدام ازشون 

شوهرمم میگه اصلانروپایین حال نداری حوصله نداری اینم فکرمیکنه پسرش میگه بروخیلی خودشوجدی گرفته همش اعصابموخوردمیکنه

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو زن گرفتی براش نوکر که نگرفتی چه توقع ها

خواستم بگم 

اماگفتم ولش کن ماجرابزرگ میشه

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

کلا عروس و مادرشوهر نباید یک جا باشن.بلخره یه چیز پیش میاد... از قدیم گفتن دوری و دوستی. 

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌

چه اهمیتی داره چی میگه . اون داره زور خودشو میزنه که تورو کارگر خونش کنه . تو هم که شوهرت پشتته . محل نده. یک مدت غر بزنه میفهمه که تو کارگرش نیستی. 

از اول بهش رو نده . یک بار کارشو کنی . یک بار نکنی تا ابد باید حرف بشنوی . 

ولش کن مادره.....تجربه به من ثابت کرده اونایی که یه دونه به در میزنن یه دونه به میخ کارشون بیشتر از کسایی که قاطع و جدی هستن پیش میره....

دوس داشتی لطف کردی و رفتی دستت درد نکنه هر چی هم گفت سر سری رد کن 

دوس نداشتی بری هم بهونه بیار 

رک و مستقیم بهش چیزی رو نگو

شما  وظیفه ای از این بابت نداری این وظیفه دخترش نه عروسش

نمیفهمه هزاربارگفتم 

میگه اون شوهرش راضی نباشه چی

گفتم شمامادرشی شیرشودادی بزرگش کردی امامن چی 

ولش کن مادره.....تجربه به من ثابت کرده اونایی که یه دونه به در میزنن یه دونه به میخ کارشون بیشتر از ...

آره منم ساکت موندم حرف زدتموم شداومدم بالا

آره منم ساکت موندم حرف زدتموم شداومدم بالا

حالا دوس نداشتی بدی بهونه بیار بچه داری بگو سرگرم کاراش هستم نداری برای خودت یه سرگرمی درست کن خلاصه سعی کن مدیریتش کنی تا مشکلت از اینی که هست بزرگتر نشه

وقتی شوهرت میگه نرو چرا میری عزیزم. اگرم بهت چیزی گفتن بگو پسرتون اجازه نمیده بیام. نکن اینکارارو که ...

خودش زنگ زدامروزنیومدی گفتم کاردارم رفتم غرزدک چرارفتیم بیرون فقط حیاطوشستی گازروقابلمه روشن نکردی گفتم بلدنیستم براغذایی ک گذاشتی گفت بلدنیستی روشن کنی هم بزنی گفتم ن گفت نمیدونم چته اینروزاگفتم باباحال ندارم چرادرک نمیکنی ادم حال نداره براتون باعث تعجبه

حالا دوس نداشتی بدی بهونه بیار بچه داری بگو سرگرم کاراش هستم نداری برای خودت یه سرگرمی درست کن خلاصه ...

بچه ندارم 

بازم بگم درگیرکارامم میگه چی داری گفتم تروتمیزی شست وشو خلاصه ابجی نفهمه میخوادکلفتیشوکنم