2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 25 پست
خودش زنگ زدامروزنیومدی گفتم کاردارم رفتم غرزدک چرارفتیم بیرون فقط حیاطوشستی گازروقابلمه روشن نکردی گ ...

از این به بعد زنگ زد بگو شوهرم گفته نیام و هر جور شده بپیچونش و اجازه نده که دخالت کنه. و با شوهرتم قرار کن که فقط با خودش بری و تنها نری

میخواهمت که خواستنی تر از هرکسی❣️A❣️
بچه ندارم  بازم بگم درگیرکارامم میگه چی داری گفتم تروتمیزی شست وشو خلاصه ابجی نفهمه میخوادکلفت ...

درکت میکنم خیلی سخته....

زیاد باهاش دهن به دهن نشو 

از بیرون میای یه سره برو خونه خودت هر چی گفت بی خیال هی که باهاش کلنجار بری اعصابت به هم می ریزه

من طبق تجربه خودم گفتم 

منم مادر شوهرم خیلی زرنگه جلو شوهرم هیچی نمیگه یه لحظه که نیست شروع میکنه رگباری

منم بتونم جواب میدم نتونم هم میگم بیخیال بابا حیفه اعصابم اون دلش میخواد خودشو خالی کنه من چرا تن به خواستش بدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از این به بعد زنگ زد بگو شوهرم گفته نیام و هر جور شده بپیچونش و اجازه نده که دخالت کنه. و با شوهرتم ...

من بالاخونشون میشینم شوهرم نصف روزبیرونه شب هم یکی دوساعت پیششونه امامن خودم تصمیم گرفتم نرم پایین خیلی پروووشده

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
درکت میکنم خیلی سخته.... زیاد باهاش دهن به دهن نشو  از بیرون میای یه سره برو خونه خودت هر چی ...

آره واقعا

منم میذارم حرفش تموم شه پامیشم میرم

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
من بالاخونشون میشینم شوهرم نصف روزبیرونه شب هم یکی دوساعت پیششونه امامن خودم تصمیم گرفتم نرم پایین خ ...

منم مثل تو با مادرشوهر تو یه ساختمونیم ولی از اول به همشون فهموندم من آدمی نیستم که کار کنم. بعدم عزیزم مهم اینه شوهرت پشتت هست و نگرانی از اینکه بخوان غر بزنن نداری 

منم مثل تو با مادرشوهر تو یه ساختمونیم ولی از اول به همشون فهموندم من آدمی نیستم که کار کنم. بعدم عز ...

شوهرم همیشه پشتم نیس اگه پرش کنن علیهم میشه 

شوهرم همیشه پشتم نیس اگه پرش کنن علیهم میشه 

نذار تنها بره پیش مامانش که پرش کنن. بعدم تو سعی کن اینقدر برای شوهرت خوب باشی که اونا هرچیم راجع به تو بد بگن شوهرت باور نکنه و پشتت در بیاد 

نذار تنها بره پیش مامانش که پرش کنن. بعدم تو سعی کن اینقدر برای شوهرت خوب باشی که اونا هرچیم راجع به ...

خودم دوسه روزک نرم پیشش خودش حالیش میشه

اماباحرفاش خیلی اعصابموداغون میکنه

خودم دوسه روزک نرم پیشش خودش حالیش میشه اماباحرفاش خیلی اعصابموداغون میکنه

اعصابتو هیچ وقت به خاطر یه نفر دیگه خراب نکن. فقط سعی کن ازش دوری کنی و بهش بفهمونی تو وظیفه ات فقط احترام گذاشتن هستش نه ظرف شستن و حیاط شستن

اعصابتو هیچ وقت به خاطر یه نفر دیگه خراب نکن. فقط سعی کن ازش دوری کنی و بهش بفهمونی تو وظیفه ات فقط ...

مممنون عزیزم ک گذاشتی باهات دردودل کنم 

دعاکن هرچه زودترکارامون جفت وجوربشه بارکنیم راحت شم ازشون

مممنون عزیزم ک گذاشتی باهات دردودل کنم  دعاکن هرچه زودترکارامون جفت وجوربشه بارکنیم راحت شم از ...

فدات شم عزیزم کاری نکردم که. انشاءالله یه خونه بگیرین و خیالت راحت بشه. خوشبخت باشی عزیزم