2777
2789
عنوان

سردی پسر

287 بازدید | 31 پست

شاید مشکلم از نظر خیلیا بی اهمیت باشه اما آدم گاهی تو موقعیت‌هایی قرار میگیره که کنار اومدن سخت میشه پس میخام بدون قضاوت نظرتون بگید، من وپسری سالهاست همو دوس داریم و برای ازدواج میخاییم پدرم اصلا راضی نمیشه،بعداینهمه مدت پسره سرد شده و خواست ارتباط نداشته باشیم،منم کاریش نداشتم الان چند ماهه ارتباطی نداریم برای من خیلی سخت میگذره و همش انتظاره اما اونو نمی‌دونم ظاهراً که خوبه ولی از دلش بیخبرم، شمارمم داره استوریها میبینه، بنظرتون من چه فکری کنم؟ عشقش الکی بوده؟! لطفا آقایون هم جواب بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقت نبود فقط دوست داشت .از دوست داشتن میشه گذشت کرد ولی از عاشق بودن محاله

مهربان اما جدی و جذاب اما سنگین باش . خوش قلب باش ولی ساده  نه و صادق باش  ولی دروغگو هرگز.
چندساله دوستین؟سالهاست همو دوست دارین دورادور؟یا دوستم بودین؟

ما فامیلیم و از خیلی وقت پیش منو دوست داشت و حدود۶ساله باهم در ارتباطیم، نه ارتباطمون حضوری هم بوده و کلی خاطره گاهیم دورادور، من ۲۷سالم و اون الان ۳۱

مطمعنی که اون کاملا پذیرفته و الان حالش خوبه؟

نه مطمئنم نیستم، فقط از اطرافیانش چندبار پرسیدم گفتن خوبه حالش ولی اینکه چطوره نمیدونم، اگه پذیرفته باشه نباید کاری کنه منو فراموش کنه، مثلا شمارم و همه چیزم پاک‌کنه تا جلو چشمش نباشه؟؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز