2821
2789
عنوان

سردی پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست

[QUOTE=226639331]خانم هستم  آذین[/QUOTنمیدونم پسرا اگه کسیو نخوان دیگه چکار میکنن، قیدش میزنن و طبیعتاً چیزی ازطرف نمیذارن که یادشون بندازه، وقتی شماره طرف نگه دارن و همیشه استوری ها چک‌کنن چه معنی میده درحالیکه هیچ واکنشی هم نشون نمیدن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=226639331]خانم هستم  آذین[/QUOTنمیدونم پسرا اگه کسیو نخوان دیگه چکار میکنن، قیدش میزنن و ...

نمیشه قضاوت کرد واقعا 

ولی اینکه فکرکنیم اقایون از سنگن و همه چیز براشون راحته بی انصافیه 

زمان حال هر دوتون رو بهتر می کنه 

نمیشه قضاوت کرد واقعا  ولی اینکه فکرکنیم اقایون از سنگن و همه چیز براشون راحته بی انصافیه  ...

درسته از سنگ که نیستن اما خانما احساسی ترن و سخت‌تر میذارن میرن، من خودم اینجورم، خیلی دوس دارم بتونم بیخیال شم ولی ۵ماهه فقط حس آوارگی درون خودم دارم و نمیتونم قبول کنم اون آدم بی احساسه یا اونهمه خاطره زیبا از جلو چشام نمیره

درسته از سنگ که نیستن اما خانما احساسی ترن و سخت‌تر میذارن میرن، من خودم اینجورم، خیلی دوس دارم بتون ...

میفهمم‌چی میگی منم‌خودم دقیقا حساتو تجربه کردم واسه منم تقریبا ۴ ماه شده و خیلی واسم‌سخت میگذره همه چی تموم شد قلبم‌نمیتونه تحمل کنه ولی شنیدم اون فقط ۱ ماه حالش بد بوده بعدش خوب شده 

بعد چند وقت منو از اینستاش حذف کرد کلا و اینا 

خیلی ناراحت شدم از این کارش حق داشتم؟

چون جدایی ما خیلی دوستانه بود حتی قرار شد بعدا دراینده بهم‌برگردیم‌اگه شرایط اوکی شد 

میفهمم‌چی میگی منم‌خودم دقیقا حساتو تجربه کردم واسه منم تقریبا ۴ ماه شده و خیلی واسم‌سخت میگذره همه ...

😞 احساسات بیشتر از هرچیز یه زن رو از پا درمیاره! فقط خودت می‌دونی چی بینتون گذشته! چرا جدا شدید وبعد چند وقت اینستات پاک‌کرد؟ شمارت هم پاک کرده؟ 

😞 احساسات بیشتر از هرچیز یه زن رو از پا درمیاره! فقط خودت می‌دونی چی بینتون گذشته! چرا جدا شدید وبع ...

دقیقا این‌احساساتی بودن خانومارو بدبخت میکنه من دارم‌سعی میکنم از فاز احساسی بیام‌بیرون 

دقیقا فقط خودمون‌میدونیم چی بینمون گذشته ....

نمدونم‌جطوی راحت همه چیو فراموش کرد 

ما بخاطر دوری راه جدا شدیم 

قرارشد شرایط من و اون درست شه برگردیم دراینده

۲ ماه بعد جدایی از اینستاش منو حذف کرد!

نمیدونم پاک کرده شماره رو یان 

😞 احساسات بیشتر از هرچیز یه زن رو از پا درمیاره! فقط خودت می‌دونی چی بینتون گذشته! چرا جدا شدید وبع ...

بعد سر همین که از اینستاش پاکم‌کرد بهش گقتم‌چیزی شده؟گفتش بخاطریکه همو فراموش کنیم و پیچت میومده جلو چشمم !

بعد سر همین یه دعوا راه انداخت که جرا منو چک‌میکنی و حتی بلاکمم کرد!

بعد سر همین که از اینستاش پاکم‌کرد بهش گقتم‌چیزی شده؟گفتش بخاطریکه همو فراموش کنیم و پیچت میومده جلو ...

از اینستا بلاکت کرد؟ ببین عزیزم اون قطعا به رابطه جدی آینده دار با تو فک نمیکنه اینکاراشم به خیال خودش عذاب وجدان خودش کنه اگه تو وابسته شدی! یکی نیس بگه توی عنتر چی هستی بیام چک کنم😡😅 

از اینستا بلاکت کرد؟ ببین عزیزم اون قطعا به رابطه جدی آینده دار با تو فک نمیکنه اینکاراشم به خیال خو ...

انقد ناراحت میشم که یه دختر اینجور ضربه میخوره از یه پسر، ضعف خانمها احساسشونه اونام ازاین سواستفاده میکنن، بنظرت این شخص لایق محبت و وفاداری و علاقه ی تو هست؟! قطعا نیست، اونیکه ارزشتو بدونه و عاشقانه نگات کنه یروز وارد زندگیت می‌کنه خدا

از اینستا بلاکت کرد؟ ببین عزیزم اون قطعا به رابطه جدی آینده دار با تو فک نمیکنه اینکاراشم به خیال خو ...

اره میدونی دوستمم که از اولش درجریان این رابطه بود بهم همینو گفت که نذار بیاد شهرمون و بی فایدست وبه رالطه جدی فک نمیکنه و یه مدت دوسته بعد ول میکنه میره 

ولی خود پسره میگفت من از رابطه های آبکی خوشم نمیا و وقتی ادم حالش با یکی خوبه مگه روانیه بذاره بره 

دوستم میگفتش کسیکه مدام میگه اینده مبهمه من نمیتونم قولی بدم ینی فکر رابطه آینده دار نیست بعد تا میخواستی از آینده بپرسی ازش میگفت آینده مبهمه!و من میتونم قول بدم مثل بقیه پسرا وبزنم زیرش اما از اون مردا نیستم و اینا 

اره میگفت میخوام‌ یه کاری کنم راحت تر فراموش کنیم همو و از این حرفا و به نفع توهست تازه طلبکارمم شد!

خودش اومده جلو خودشم بلاک کرد رفت 😂روانی😂

ادم دیگه نمیدونه کدوم پسر سالمه کدوم روانی 

اون اشغال اصلا عذاب وجدان حالیش نیست انسانیت نداشت کسی بود که موقع دعوا من سکوت کرده بودم عصبی شده بود میگف چرا هیچی نمیگی مثلا منظورش فحش واینا بود 

انقد ناراحت میشم که یه دختر اینجور ضربه میخوره از یه پسر، ضعف خانمها احساسشونه اونام ازاین سواستفاده ...

راستش من شانس اینو ندارم ی روزی یه کسی بیاد و عشقش دوطرفه باشه 

من شخصا نمیتونم دیگه به پسر خوبم‌اعتماد کنم 

راستش من شانس اینو ندارم ی روزی یه کسی بیاد و عشقش دوطرفه باشه  من شخصا نمیتونم دیگه به پسر خو ...

اینا برات میشه تجربه، علت اینکه این پسرا به پستت میخوره پایین بودن اعتماد بنفسه، روی خودت و اعتماد بنفست کار منو خودت لایق بهترینا بدون و بگو لایق بهترینایی

اینا برات میشه تجربه، علت اینکه این پسرا به پستت میخوره پایین بودن اعتماد بنفسه، روی خودت و اعتماد ب ...

اره افرین اعتماد به نفسم‌کمه

تو همین رابطم که تموم شد خیلی درسا بهم داد یکی از فواید این رابطه این بود که اعتماد به نفسمم بالا رفت 

و خیلی چیزای دیگه 

اما خب درعوض ضربه روحی بدی خوردم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز