2777
2789
عنوان

کادو روز مرد

474 بازدید | 20 پست

بچه‌ها عصر نوبت دکتر داشتم با شوهرم رفتیم پیشش وقتی اومدیم گفتم سر راه وایسا میخوام از طرف خودمو نی نی برات کادو بگیرم،رفتیم دم یه مغازه یه چندتا پیراهن قیمت کردیم گفت نمیخوام ازینا بریم جای دیگه رفتیم دم یه مغازه دیگه من رفتم داخل دیدم نیومد هر چی منتظر شدم نگاه کردم دیدم رفته،زنگ زدم کجایی گفت بیا سر خیابون بهش گفتم خب بیا تا خرید کنیم شروع کرد به غر زدن منم رفتم سوار ماشین شدم گفتم چرا اینطوری کردی با عصبانیت میگه نمیخوام حالا پیراهن به چه دردم میخوره مگه واجب و اینا،منم باهاش قهر کردم گفتم خلایق هر چه لایق دستم بشکنه اگه دیگه واست چیزی بخرم اما خیلی ناراحتم نمیدونم چرا اینجوری کرد

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید یچی غیره پیراهن خواسته

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رفتار عجیبی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
میگفت هیچی نمیخوام من نمیخواستم از خودشم پول بگیرم که بگم شاید واسه پولش بود

حس کم توقع یه کادو دیه رو داشتع

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
عزیژم میشه واس منم دعاکنید واس سلامتی تو دلیم اسمم لیلا ممنون

حتما عزیزم انشاالله سالم و سلامت میاد تو بغلت،نگران هیچی نباش این روزا چشم بهم زدنی رد میشه من خودم خیلی میترسیدم اخه تهدید به زایمان زودرس بودم ولی خداروشکر همه چی به خیر و خوبی گذشت

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40