2777
2789

خانمای گل مشهدی، اگه دکتر فاطمه افتخارزاده (پزشک زنان) رو میشناسین بیزحمت بیاین از تجربتون بهم بگین

ازش راضی بودین؟

مطبش خیلی شلوغه یا نه؟

اخلاقش چه جوریه؟

موقع ویزیت چند نفری تو اتاقش ویزیت می کنه یا یک نفری؟

سلام

الان این تایپیکتو دیدم

اتفاقا خواستم همین دکترو بگم و بگم م سونو هم داره

۲نفری ویزیت میکنه

یعنی نفر قبل تو ک داخله منشی بهت میگه برو داخل میشینی تا نفر قبلی ویزیت شه،اتاق دکتر ی اتاق معاینه داره ک اونجا تنهایی 

مطبشونم خیلی شلوغ نمیشد گاهی پیش میومد شلوغ باشه اما معطلی نداره وقتی نوبت داشته باشی نهایتا نیم ساعت

البته اینا ک گفتم مال پارساله الانو نمیدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گل تازه پستتون دیدم!  نه سخت نمیگرفت فک کنم خیلی دیر ج دادم ب کارت نمیاد😵‍💫

سلام قربونت . آره الان دوماهه سزارین شدم.  خانم افتخارزاده خودش سخت نمیگرفت رفتم پیشش ولی بیمارستانی که میرفت قبول نکرد. رفتم رضوی

سلام قربونت . آره الان دوماهه سزارین شدم.  خانم افتخارزاده خودش سخت نمیگرفت رفتم پیشش ولی بیمار ...

مبارک باشه قدم نو رسیده

کی بود دکترت؟ دکتر زایمانتو عوض کردی یا کلا نرفتی جای دکتر افتخارزاده؟ 

مبارک باشه قدم نو رسیده کی بود دکترت؟ دکتر زایمانتو عوض کردی یا کلا نرفتی جای دکتر افتخارزاده؟  ...

ممنون عزیزم. دو جلسه رفتم پیش افتخارزاده گفت نامه بگیر از دوتا جراح عمومی ببر بیمارستان مادر قبول میکنند. خیلی دوندگی کردم ولی قبول نکرد بیمارستان. نامه هامو بردم رضوی کمیسیونش تایید کرد دکترمم نیلوفرنظرزاده همون بیمارستان بود هفته ۳۸ رفتم پیشش اونم تاریخ سزارینو زد واسم 

ممنون عزیزم. دو جلسه رفتم پیش افتخارزاده گفت نامه بگیر از دوتا جراح عمومی ببر بیمارستان مادر قبول می ...

ببخشید شما نامه چی گرفتین از جراح عمومی؟ چی براتون زده بودن که بیمارستان قبول کرد؟