samiraganjeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 423 عنوان لطفا خواهرانه کمکم کنین . 133 بازدید | 11 پست بنام خداسلامببخشید سه ماه پیش سقط داشتم سه هفته ای که از لکه شروع شد . الان که تازه یه ماه میشه تواقدامم سه چهار روز مونده به وقت پریودم چند لکه فقط چند لکه خون دیدم به نظرتون پریوده؟یاچی؟ 1400/11/25 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadowe عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5049 بنظرمن زوده برااقدام خودم دوماه بعدسقط باردارشده بودم بازم سقط شد خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋 خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
samiraganjeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 423 بنظرمن زوده برااقدام خودم دوماه بعدسقط باردارشده بودم بازم سقط شد زیر نظر دکتر بودم آخه قرص و ویتامینم خوردم . تو چند هفته سقط کردی؟
samiraganjeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 423 بنظرمن زوده برااقدام خودم دوماه بعدسقط باردارشده بودم بازم سقط شد من باردارنمیشدم میترسیدم صبرکنم دوباره نشه
shadowe عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5049 زیر نظر دکتر بودم آخه قرص و ویتامینم خوردم . تو چند هفته سقط کردی؟ یکیش پنج هفته بعدیش هفت هفته بعد سقایی که داشتم یکسال جلوگیری کردم و الان تنبلی خفیف دارم و یه ساله اقدامم خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋 خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
shadowe عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5049 من باردارنمیشدم میترسیدم صبرکنم دوباره نشه خب پس اگه دکترمیگه اشکال نداره اقدام کنمن تازه فهمیدم مشکل سقط من ضعف اسپرم همسرم بوده خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋 خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
samiraganjeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 423 یکیش پنج هفته بعدیش هفت هفته بعد سقایی که داشتم یکسال جلوگیری کردم و الان تنبلی خفیف دارم و یه ساله ... ان شالله به حق این روزا خدا بهت یه فرزند سالم و صالح و خوش روزی و خوش قدم و خوشبخت و خوش چهره بده . بلند بگووو آمین
samiraganjeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 423 خب پس اگه دکترمیگه اشکال نداره اقدام کن من تازه فهمیدم مشکل سقط من ضعف اسپرم همسرم بوده ممنونم
shadowe عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5049 ان شالله به حق این روزا خدا بهت یه فرزند سالم و صالح و خوش روزی و خوش قدم و خوشبخت و خوش چهره بده . ... قربونت برم عزیزم امییییین انشالله به هردومون بده خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋 خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
shadowe عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5049 شما چندماهه سقط کردین؟ خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋 خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
samiraganjeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 423 شما چندماهه سقط کردین؟ سه هفته ای لکه بینیم شروع شد پنج هفته رفتم گفت اثری از بچه نیست
samiraganjeh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 423 قربونت برم عزیزم امییییین انشالله به هردومون بده 😍😍😘😘