2777
2789
عنوان

کورتاژ جنین😢

1247 بازدید | 48 پست

وقتی دستگاه کورتاژ وارد رحم مادر میشه جنین برای دفاع، خودش رو تا حد ممکن کنار می‌کشه و مقاومت می‌کنه و حتی به رحم مادرش با چنگ زدن، پناه می‌برد؛ تا اینکه درنهایت با درد، جوارحش چرخ میشه...😔😭

بنابر آمار رسمی، روزی #هزار سقط جنین در ایران انجام میشه؛ ای کاش فقط به کروناهراسی افراطی پرداخته نمی‌شد و رسیدگی به قتل سالیانه ۳۰۰هزار جنین‌ هم در دستور کار وزارت بهداشت و دلسوزان قرار می‌گرفت. شاید دلیل اصلی عدم‌رسیدگی به این موضوع مهم، تعارض منافع و سودجویی بالا و کثیف برخی از پزشکان باشد.. 😡

اگه واقعا دلشون واسه ملت می‌سوزه (پرسنل بهداشت)چرا به این جنایات پایان نمی‌دن  کلیپش هم هشت و واقعا دل رو به درد میاره 😔

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

آره کلیپش رو دیدم خیلی زجر آوره😩.بخاطر همین سفت و سخت جلوگیری میکنم که خدایی نکرده مرتکب چنین گناه و جنایتی نشم🤦‍♀️

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای😔😔😔😔

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چه جالب . اصلا اطلاع نداشتم . که جنین اینجوری دفاع میکنه و بازم به همون مادر پناه میبره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

خب شما که جای پدر وما در اون بچه ها نیستین ،هر کی به دلایلی اون کارو انجام میده و اون بچه اگه ببینه این دنیا چه دنیای مزخرفیه خوشحالم میشه از  اینکه به دنیا نیومده

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

یه خانوم دکتری بود با کلی زجر درس خوند و شد دکتر . و درآمد اصلیش از سقط بود حتی یه شیشه توش جنین بود تو الکل و روی میز کارش بود . در سن ۳۷ سالگی یهو یه سرطان خیلی بدی گرفت و تا خارج از کشور رفت و در نهایت فوت کرد. خودش میگفت من بچه ۷ ماهه هم سقط کردم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خب شما که جای پدر وما در اون بچه ها نیستین ،هر کی به دلایلی اون کارو انجام میده و اون بچه اگه ببینه ...

بیشترشون زن و شوهر نیستن 

یه عدشون دخترای دانشجو و دبیرستانی هستن  که از دوت پسرشون حامله شدن 

در کل بیشترش بچه های نامشروع هستن 

بیشترشون زن و شوهر نیستن  یه عدشون دخترای دانشجو و دبیرستانی هستن  که از دوت پسرشون حامله ...

خب اگه اونجوری باشه اکه بهتره بدنیا نیومدن وگرنه نه پدر داستن نه مادر

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.