2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رو شکر

شکرانه خیرت باشه مشکل داری نماز ظهر بخون تو تنهایی با خدا درده دل کن گریه کن خدا کمکت میکنه 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
چجوری باید از خدا خواست چیزی باید نذز کرد؟ 

میتونی مثلا دفتر یا مداد برای بچه ای که خانوادش بی بظاعت هستن بخری یا گرسنه ای رو سیر کنی.... فقط بنده خدا رو خوش حال کن.. 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
شکرانه خیرت باشه مشکل داری نماز ظهر بخون تو تنهایی با خدا درده دل کن گریه کن خدا کمکت میکنه 

خیلی خیلی دلم پره خیلی گرفتارم ولی فکر میکنم خدا منو به حال خودم رها کرده

خیلی خیلی دلم پره خیلی گرفتارم ولی فکر میکنم خدا منو به حال خودم رها کرده

اینجوری نیست از خودش بخواه نه از بندش خدا قهرش میگیره میگه من خودم هستم دست به دامن خلق من میشن 

جواب میگیرم ؟

شک نکن خدا هست ببین فرمودن اگر چیزی خواستی نشد مطمئن باش بهترشو بهت میدم من اینو تجربه کردم برام اتفاق افتاد 

اینجوری نیست از خودش بخواه نه از بندش خدا قهرش میگیره میگه من خودم هستم دست به دامن خلق من میشن  ...

خدا خیرت بده با حرفت دلمو اروم کردی ایشالا هرچی از خدا میخوایی بهت بده

خدا خیرت بده با حرفت دلمو اروم کردی ایشالا هرچی از خدا میخوایی بهت بده

خواهش میکنم عزیزم 

جدی میگی خدا خیرت بده نمیدونم چرا انقد ناامیدم

آره جدی میگم منکه تو زندگیم جز خودش به کسی پناه نبردم و نتیجه گرفتم انشاالله تو هم دلت شاد میشه 

اینجوری نیست از خودش بخواه نه از بندش خدا قهرش میگیره میگه من خودم هستم دست به دامن خلق من میشن  ...

ی جور واسطه قرار دادن که این افراد برای ما دعا کنن

اگه طلب کمک از امام  باشه کفر