2777
2789

امام رضا 

خیلی حاجت میده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

سرنوشت رو خود ما با تصمیمامون میسازیم یه سری چیزا هم شانسه یه سریا هم جواب کارامونه که میبینیم

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرنوشت دسته خوده ادمه 

همه اماما متوسل شی مطمئنن کمکت میکنن

من یه مشکل داشتم به امام رضا متوسل شدم مشکلمو حل کرد

کاش مےشُـد خَنـدِه هاتـو سِیـو کَـرد واسِـہ هَمیشِـہ..:)

من تا وقتی خدا هست از کسی دیگه درخواست کمک نمیکنم.... با احترام به نظرات همه دوستان 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
مال منو نداد دو هفته رفتم نشستم تو حرمش 

انشالا میده اگه به صلاحته 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من تو مشهدم

برای هرچی که فکرش بکنی متوصل شدم

به امام رضا و ...

شهدا

ائمه 

زیارت عاشورا و...

ولی واقعا هیچی :)

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
از خدا حاجت روا شدی ؟تعریف میکنی گلم دلگرم بشیم

بله زیاد پدرم مشگل داشت از ته دلم به درگاهش پناه بردم... شب خواب دیدم یه پرنده اومد کنارم گفت آرزو بکن منم کردم دو روز بعد پدرم مشگلش حل شد 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
بله زیاد پدرم مشگل داشت از ته دلم به درگاهش پناه بردم... شب خواب دیدم یه پرنده اومد کنارم گفت آرزو ب ...

واقعا الهی شکر الهی شکر گلم میشه مشکل پدرتو مختصر بگی دلگرم بشیم

من تو مشهدم برای هرچی که فکرش بکنی متوصل شدم به امام رضا و ... شهدا ائمه  زیارت عاشورا و.. ...

خدا مگه خودش چشه که ازش نمیخوای... هم بیناست هم شنوا از خودش فقط بخواه.. تو قرآن نوشته به جلالم سوگند اگر جز من امیدی ببندی امیدت را نا امید میکنم 

واقعا الهی شکر الهی شکر گلم میشه مشکل پدرتو مختصر بگی دلگرم بشیم

خواهش میکنم.. یا صاحب کارش به مشکل برخورد که دو روز بعد صاحب کارش خودش زنگ زد مشکلات رو حل کردن