2777
2789

بازم همون جمله همیشگی؛

یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه تو کنکوری نیستی؟ کاش یکی وقتی من کنکوری بودم میزد تو گوشم و میگفت به جای دوست پسر بازی و هی کات ...

دقیقا منم الان نیاز دارم ولی دیگه دارم کات میکنم دیگه میشینم سر درسم😢😢😢

به چه علت تو تموم کردی یا اون؟

راستش تایپک قبلمو بخونی متوجه میشی واره خودم‌گفتم من بااین شرایط کنار نمیام به هم‌نمیخوریم خیلییییی حالم بده دارم منفجر میشمم درسته مجازی بود ولی من هیچوقت فکرشو نمیکردم مجازی دل بدم همیشه میخندیدم‌به این چیزا ولی واقعا خیلی زیاد وابستش شده بودممم😭😭

دوستی تهش اینه گلم همون بهتر الان رفت ناراحت نباش سراغ دوستی نرو عزیزم دیگه الان تجربه ای شد واست&nb ...

گلم من تاحالا باکسی وارد رابطه نرفته بودم همش سخت میگرفتم ولی ایندفعه دل دادم وخیلی حالم بده😪

تاپیک قبلیتو خوندم

بذار یه چی بگم. با کسی وارد رابطه شدم که میگفت عمده فروشن و ۴ تا مغازه و ۲ تا خونه دارن. میگفت زمینم دارن چند تایی. ویلا هم داشتن

منم تو مجازی باهاش آشنا شدم

خلاصه همه جوره عالی بود

ولی آخرای رابطمون فهمیدم خونش اجارست. و از این خونخ اجاره رفت یه خونه دیگه اجاره کرد. و دروغ گفت جفت خونه ها مال خودشع.

۴ تا مغازشونم اجارست.

زمینم ندارن

حتی یادش رفته بود ویلا داشتن

خلاصه که ابدا اعتمادی به مجازی نیست

اصلاااا

ولی مح به شدت مثل چشمام بهش مطنئن بودم

اینکه گفت دوستدارم و ۲ سال دیگه میام خواستگاری، نظر منو بخوای تهمت نباشع، به احتمال ۹۹ درصد دروغه. اون یه درصدم برا اینکه تهمت نزنم میگم

چون پسری که عاشق دختری باشه زمین و زمانو جفت میکنه بهش برسع. نمیگه ۲ سال دیگه

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

دقیقا منم الان نیاز دارم ولی دیگه دارم کات میکنم دیگه میشینم سر درسم😢😢😢

من حاضر بودم قسم بخورم این آدم پای من میمونه و عشق ما تکه همه به سرش قسم میخوردن دوتامونم مذهبی بودیم البته اون بیشتر و قصدمون ازدواج بود ولی وقتی دید کنکور قبول نشدم و باید یک سال دیگه وایسته به خاطرم رفت زن گرفت بی خبر از من فقط به خودش زحمت داد خطش رو سوزوند یه خداحافظی ازم نکرد و با خودش نگفت این سال کنکورش بااونهمه مشکل و محدودیت واسه من وقت میذاشت منم تو قبول نشدنش مقصرم بی خبر رفت و من داغون شدم داغون الآنم خوش وخرمه با زنش انگار نه انگار منی وجود داشتم و خاطرات اون دختر پرشور و انگیزه رو تبدیل به یه افسرده کرده من رو برای خودت عبرت کن و بشین بخون بهش بگو اگه دوستت داره بیاد خواستگاریت و تا کنکورد روابطتتون خییییلی محدود بشه اگه هم نه زود تر بره تا آینده تو تباه نشه به عنوان یه دوست یه خواهر یه هم جنس گوش کن حرفمو من دلم نمیخواد هیچ دختری تو جهان شکستی که من کشیدم رو تجربه کنه هیچ دختری

گلم من تاحالا باکسی وارد رابطه نرفته بودم همش سخت میگرفتم ولی ایندفعه دل دادم وخیلی حالم بده😪

میدونم عزیزم پسرا از اولش دنبال دخترای خوب مهربونن

فراموش کن فقط الان فهمیدی که شبیه اون پسر که بره زیاده البته ۹۰ درصد پسرا میرن

تاپیک قبلیتو خوندم بذار یه چی بگم. با کسی وارد رابطه شدم که میگفت عمده فروشن و ۴ تا مغازه و ۲ تا خو ...

ایول قبول دارم هیچ آدم عاشقی نمیتونه به غیر عشقش با کس دیگه ای باشه پس همه تلاشش رو می‌کنه به اون برسه

دقیقا مثل خودم

همونیم که گفتم طرفم گفت ۴ تا مغازه و ویلا داره

سختگیر بودم شدید. اصلنم وارد رابطه نشدم و اون اولین تجربم بود و زود خام شدم

تو هم برا همین پسرا رو نمیشناسی و اعتماد بیخود کردی

چون خودت صادقی فکر میکنی همه راستگوعن

ولی نه

بیرون گرگن در لباس گوسفند. نمیتونی تشخیص بدی

بهتر که کات کردی

من با اینکه دروغای اون پسر رو فهمیدم و فهمیدم قبل منم با دخترای دیگه تو مجازی بود. بازم کات که کردم چندین ماه حالم بد بود

پس بدون تو هگ حالت بد میشه‌ ولی به کمک خدا میگذره

به خدا توکل کن

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

راستش تایپک قبلمو بخونی متوجه میشی واره خودم‌گفتم من بااین شرایط کنار نمیام به هم‌نمیخوریم خیلییییی ...

تاپیک قبلیتو خوندم خوشبختانه بهترین کارو کردی چون ١۰۰% بعد از اون کار که ازت خواسته خودش تموم میکرد و تو میموندی و عذاب وجدان اون ور دنیا هیچوقت نمیاد ایران که زن بگیره دروغ گفته و توهم زده حداقل تو ایران با کسی ارتباط بگیر که ببینیش و واقعی تر تصمیم بگیری نه اونور دنیا معلوم نیست چی به چیه

دقیقا مثل خودم همونیم که گفتم طرفم گفت ۴ تا مغازه و ویلا داره سختگیر بودم شدید. اصلنم وارد رابطه ن ...

مرسی عزیز دلمم بابت حرفات کاملا درست میگی من احمقم😔💔