از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁 👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪. 👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
یعنی این جوکایی که واسه ولنتاین میساختن راست بود؟!
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚