از دست خانواده شوهرم دارم دیونه میشم ،خیلی بدن من تو گروه خانوادگیشون بودم باهام دعوا راه انداختن خودشون اونم به شوهرم گفتن به خاطر زنت از گروه رفتیم بیرون،حالا برادر شوهرم بی تربیتم گروه زده چهار نفر فقط خودمونیم ،دارم دیوونه میشم چیکار کنم رفت بدم
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
خیلی سرم بلا آوردن ،میگم تو گروه خاندانشون بودم به شوهرم گفتن به خاطر زنت اومدیم بیرون ،احمقا ،خدایی من اصلا زیاد نه چیزی میگم نههیچی،الان یه کاره گروه زدن منم آوردن که چی
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
باز دنبال شررن ،میخوام بیمرم ینی حالم از تک تکشان بهم میخوره ،نمیزارن از کندی که زدن و من پیشقدم شدم باز مثل همیشه ده روز بگذره،بعد گند بزنن به حال آدم