2777
2789
عنوان

خدایااا

33 بازدید | 4 پست

از دست خانواده شوهرم دارم دیونه میشم ،خیلی بدن من تو گروه خانوادگی‌شون بودم باهام دعوا راه انداختن خودشون اونم به شوهرم گفتن به خاطر زنت از گروه رفتیم بیرون،حالا برادر شوهرم بی تربیتم گروه زده چهار نفر فقط خودمونیم ،دارم دیوونه میشم چیکار کنم رفت بدم 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

چرا؟ن باش

خیلی سرم بلا آوردن ،میگم تو گروه خاندانشون بودم به شوهرم گفتن به خاطر زنت اومدیم بیرون ،احمقا ،خدایی من اصلا زیاد نه چیزی میگم نههیچی،الان یه کاره گروه زدن منم آوردن که چی

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سرم بلا آوردن ،میگم تو گروه خاندانشون بودم به شوهرم گفتن به خاطر زنت اومدیم بیرون ،احمقا ،خدایی ...

از پرو بازیشونع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

از پرو بازیشونع

باز دنبال شررن ،میخوام بیمرم ینی حالم از تک تکشان بهم میخوره ،نمیزارن از کندی که زدن و من پیش‌قدم شدم باز مثل همیشه ده روز بگذره،بعد گند بزنن به حال آدم