2777
2789
عنوان

بیاین ازین اخلاق شوهرم بگم

495 بازدید | 18 پست

بی جنبست

اول اینکه من مریض بشم میگه چیزیت نیست و پاشو قرص بخور 

خودش که یه ذره تب میکنه میفته یه گوشه، رف برا خودش شام ببره تو اتاق گف چرا کمه، منم به شوخی گفتم اونایی که مرضن که کم غذا میخورن

بعد بهش برخورد و یه چیزی گف

منم گفتم چقد بی جنبه ای بشوخی گفتم، اونم بیشتر ناراحت شد😐

خسته شدم نمیخوامش، همش باید حواسم باشه اقا ناراحت نشه

وقتی مریض میشن بچه تر میشن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم وقتی مریض میشه خیلی حساس تر میشه 

همو مراعات کنین

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
همه شون اینطورین  شما باید بدونی کجا توجه کنی، کجا نکنی

بنظرم شوهرم حساسه 

مثلا گوشت گذاشتم بیرون که ناهار فردا رو اماده کنم، یه عالمه ظرف بود اونارو شستم، بعد گف گوشتارو چیکار کردی منم گفتم گذاشتم تو فریزر، گف برا چی دراوردی، منم گفتم خسته شدم اونهمه ظرف شستم دیگه وقت نکردم

باز ناراحت شد

بنظرم شوهرم حساسه  مثلا گوشت گذاشتم بیرون که ناهار فردا رو اماده کنم، یه عالمه ظرف بود اونارو ...

از چی ناراحت شد؟حرف بدی که نزدی

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔