2777
2789

مادر شوهرم رن باباس تشد ی سال رگز پدر بی حاشیه باشه بزای من 

ولی منه خاک بر سر بازم ادم نشدم هی سالای دیگه باز کادو بردم. امسال اومدم زودتر ببرم نتونه پرش کنه. تا رسیدیم پرید ب من. بیخوو ب جهت منم کم نیاوردم جوابش دادم. جا خورد فکر نمیکرد جوابش بدم( واقعا ب مخم رسیده بود) بعد برگشت  ب شوهرم گفت چرا جلو من بچتو جمع میکنی کاراشو ب ت میگه. شوهر من زیاد خونه نیست پسر کوچیکم خیلی بهش وابستس. منم گفتم مگه سر جاهازی آوردم با خونه بابام. گفت نه ک خیلی حقوق میاری ماه ب ماه رو هم داری. شوهرمم گفت بچمه مگه غریبس منم کادو هاشون گذاشتم رگ میز گفتم اومده بگدم کادو هاتون بدم. برگشت گقت ببر واسه مامان بابات. منم برداشتم آوردم. 

من ی بار عقد کردم جدا شدم برگشت بهم گفت برو بیوه فلانی جیگرم اتیش گرفت واگذارش کردم بخدا 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود مادرشوهرن انوقت ازدواج اولشه که به شما تیکه انداخت؟ ( گفتید زن باباس)

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

وای مریضی مگه باهاشون رفت آمد میکنی نمیدونم چرا تو ذهنم پدرشوهرم خوبن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اون خودش زن دومه بعد تورو مسخره کرده😐 میگفتی کی به کی میگه!😏

پدرشوهرم گفت. مادرشوهرم پرش کرده بود وایساده بود نگاه 

خود مادرشوهرن انوقت ازدواج اولشه که به شما تیکه انداخت؟ ( گفتید زن باباس)

باورت میشه این حرفو پدرشوهرم گفته اون ک وایساده بود ی گوشه نگاه می‌کرد 

وای مریضی مگه باهاشون رفت آمد میکنی نمیدونم چرا تو ذهنم پدرشوهرم خوبن 

شانس منه اینقدر پدرشوهرا خوب میشن شانس منه 

شانس منه اینقدر پدرشوهرا خوب میشن شانس منه 

بهتر دیگه رابطه ات رو قطع کن آرامش داشته باش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اولا بیخود کرده این حرف رو زده بعدشم میگفتی خودت با یکی از اون بیوه ها ازدواج کردی

اینقدر هنگ کردم ک موندم. شوهرم شروع کرد داد نزدن.