2777
2789
برای من که دروغ میشه. چون شوهرم هیچ کسی رو تو دلش راه نداده بود منم هم.

حتما خيلي زود ازدواج كردين؟

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خيلي زود ازدواج كردين؟

خیلی زود؟

نه من سال آخر دانشگاه بودم.

ایشونم تازه فارغ التحصیل شده بودن.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
🥰😍عشقون پاایدار باااشه  😁ازین عشقا نصیبم بشه

آیه ۲۶ نور برات راه حل داره

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
🤔متوجه نشدم

ﺯﻧﺎﻥ ﭘﻠﻴﺪ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﭘﻠﻴﺪ ﻭ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﭘﻠﻴﺪ ﺑﺮﺍﻯ ﺯﻧﺎﻥ ﭘﻠﻴﺪﻧﺪ، ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﭘﺎﻙ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﭘﺎﻙ ﻭ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﭘﺎﻙ ﺑﺮﺍﻯ ﺯﻧﺎﻥ ﭘﺎﻙ ﺍﻧﺪ. ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ (ﺗﻬﻤﺖ ﺯﻧﺎ) ﺩﺭ ﺑﺎﺭﻩ ﺷﺎﻥ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ ﺑﺮﻛﻨﺎﺭﻧﺪ. ﺑﺮﺍﻯ ﺁﻧﻬﺎ ﺁﻣﺮﺯﺵ ﻭ ﺭﺯﻗﻰ ﻛﺮﻳﻤﺎﻧﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.(26) نور

ان شاالله پاک و مطهر بمونید

با خدا معامله کنید

تا پاک و مطهر نصیب تون بشه

🥺چه قشنگ  ممنون😘

منم دعات میکنم عزیزم.