مامانشون شاغلن راضین و دوس دارین ک شاغل بودنشون مامانم من دیگه تازگی شورشو در آورده انقد کار میکنه خوب ها ولی خوب بعضی کارهای مادرانه مثل غذا پختن و خونه تمیز کردن ابنا ندارو منم دوس دارم برم آشپزخونه در حالی آشپزی اینا ببینمش ولی اصلااا تو وین ۲۹ سال ی بار این کار ها رو ازش ندیدم 😑😔کلا فقط ب خودش میرسه و تلاش میکنه ارتقا شغلی اینا پیدا کنه تا کییی
من با این قسمت ها و معایب اخلاقی کاری ندارم مساله شما اشپزی بود گفتم نمی تونید تعیین کنید ماد ...
ن ی زن وظیفه داره لاقل اگه تواناییشو نداره حداقل هفته ی بار خودش بپزه و سفره رو خودش با محفلش گرم کنه الان امروز هم من و خان داداشم تنهاییم رفتن بیرون ولنتاین یغمایی هم ب ما نداد لاقل تعارف ک باهاشون بریم هیچ😂
بعد از یک سنی مدیریت زندگی با خودمونه واقعا ادم باید قوی باشه و نگذاره گذشته تعیین کنه که این ...
شما منظورم نمیکنین فقط اشپزی و نگفتم من کلا میگم سرشو با کاراش ی جور گرم ک ده کلا بچه هاش یادش میره ی مادر این سنو نمیگم هنوز کلی میگم باید ب فکر خورد و خوراک و گشت و گذار بچش باشه این مهرو محبت زیاد میکنه ولی مامانم من کلا تو این مورد تعطیله
هم زن هم مرد وظایفی دارند ولی اون محفل خانواده الزاما با اشپزی گرم نمیشه
ای خدا تو چرا انقد گیر دادای ب اشپزی خوب فهمیدیم تو هم دوس نداری افرین بهت ولی بزار بچه هات قشنگ بزرگ شن میدونی چی میگم من خود تو رو نمیگم مامانارو میگم تا بچه هاشون میخوام با ب هم بگم