2777
2789
عنوان

اونایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 29 پست
دوست داشتشو ک جونمم میدم چون زن قویه ولی خوب منم مادری میخواسم وقتی دو بشقاب میخورم قربون صدقه بره ن ...

من با این قسمت ها و معایب اخلاقی کاری ندارم 

مساله شما اشپزی بود گفتم نمی تونید تعیین کنید مادرتون وظیفه داره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با این قسمت ها و معایب اخلاقی کاری ندارم  مساله شما اشپزی بود گفتم نمی تونید تعیین کنید ماد ...

ن ی زن وظیفه داره لاقل اگه تواناییشو نداره حداقل هفته ی بار خودش بپزه و سفره رو خودش با محفلش گرم کنه الان امروز هم من و خان داداشم تنهاییم رفتن بیرون ولنتاین یغمایی هم ب ما نداد لاقل تعارف ک باهاشون بریم هیچ😂

لطمشون خوردم با این ووصاف ها طلاق گرفتم 

بعد از یک سنی مدیریت زندگی با خودمونه 

واقعا ادم باید قوی باشه و نگذاره گذشته تعیین کنه که اینده اش چیه 

منم اشپزی نمی کنم لطمه ای هم نخوردم ولی از قبل مواضعم مشخص بود هم خودم هم طرف مقابلم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ن ی زن وظیفه داره لاقل اگه تواناییشو نداره حداقل هفته ی بار خودش بپزه و سفره رو خودش با محفلش گرم کن ...

هم زن هم مرد وظایفی دارند ولی اون محفل خانواده الزاما با اشپزی گرم نمیشه 

بعد از یک سنی مدیریت زندگی با خودمونه  واقعا ادم باید قوی باشه و نگذاره گذشته تعیین کنه که این ...

شما منظورم نمیکنین فقط اشپزی و نگفتم من کلا میگم سرشو با کاراش ی جور گرم ک ده کلا بچه هاش یادش میره ی مادر این سنو نمیگم هنوز کلی میگم باید ب فکر خورد و خوراک و گشت و گذار بچش باشه این مهرو محبت زیاد میکنه ولی مامانم من کلا تو این مورد تعطیله 

دیگه ماهیانه نده چیکاره ایی لاقل پولشو استفاده کنم

خب پس چه انتظاری دارید که هم نقشی دلشته باشه که اکثر مادرها ندارند و هم نقشی که اکثر مادرها دارند 

بعد هم اگر تو این سن ماهیانه دریافت می کنید دیگه لطفشونه 

هم زن هم مرد وظایفی دارند ولی اون محفل خانواده الزاما با اشپزی گرم نمیشه 

ای خدا تو چرا انقد گیر دادای ب اشپزی خوب فهمیدیم تو هم دوس نداری افرین بهت  ولی بزار بچه هات قشنگ بزرگ شن میدونی چی میگم من خود تو رو نمیگم مامانارو میگم تا بچه هاشون میخوام با ب هم بگم

شما منظورم نمیکنین فقط اشپزی و نگفتم من کلا میگم سرشو با کاراش ی جور گرم ک ده کلا بچه هاش یادش میره ...

بیایید این جوری به قضیه نگاه کنیم نارضایتی دارید درسته اما شما به مرحله ای رسیدید که دیگه باید کاملا خودتون مدیربت امور خودتون را داشته باشید 

بخواهید دنبال محبت نداشته مادر باشید وقتتون را تلف کردید 

خب پس چه انتظاری دارید که هم نقشی دلشته باشه که اکثر مادرها ندارند و هم نقشی که اکثر مادرها دارند&nb ...

الان من بگم پولتو نمیخوام فقط دو روز دو روز بشین خونه با هم گپ بزنیم و کار کنیم و بریم تفریح میگه با داداشام و دوستات برو پی اون پول بخوره تو سرم

الان من بگم پولتو نمیخوام فقط دو روز دو روز بشین خونه با هم گپ بزنیم و کار کنیم و بریم تفریح میگه با ...

شما الان باید زندگی خودت را بسازی 

باید کمبودهای مادرت را رها کنی 

واقعا الان نبابد خودت را درگیر این احساسات کنی 

خب پس چه انتظاری دارید که هم نقشی دلشته باشه که اکثر مادرها ندارند و هم نقشی که اکثر مادرها دارند&nb ...

من خودم حقوقمو ک میگیرم دارم ولی بابام گفته تا اخر امرم ماهیانه هر س توتون واریز میشه تا هیچ وق کم نداشته باشین وگرنه خودم ماهی کم باشه ی حقوقی دارم

بیایید این جوری به قضیه نگاه کنیم نارضایتی دارید درسته اما شما به مرحله ای رسیدید که دیگه باید کاملا ...

مدیریت با گرفتن محبت از اولیا خیلی فرق میکنه ی بچه اگر هم رییس جمهور باشه مطمعن باش دلش محبت و آغوش مادرشو و پدرشو خواهان