2777
2789
عنوان

Let's speak in English

| مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست
I'm in 11th grade* Good luck 🤞 What do you want to be in future

THANK YOU 

I want to be a teacher 

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
چقدر خوب زبان بلدید همیشه عاشق زبان انگلیسی بودم و به اون ها که بلدن غبطه میخورم☹ من تو مدرسه زبانم ...

The best way to learn English is going to an institute or tutoring at home with a great teacher

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

THANK YOU  I want to be a teacher

That's a great choice ☺️

I wish you all the best ❤️

And I wish you try enough to achieve your aims

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
That's a great choice ☺️ I wish you all the best ❤️ And I wish you try enough to achieve your aims

Thank you for your kindness honey💙💖🎇

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
به مرور زمان طی دو سه سال  البته من خیلی زیاد فیلم میدیدم

منم فیلم زیاد میبینم کاش زودتر شروع کرده بودم مرسی ازت 😘

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
Thank you for your kindness honey💙💖🎇

Don't mention it 😘😚

Yes so many times   A couple days later im gonna have a  job interview and im ...

Don't worry, you are as great as enough, believe your abilities, believe yourself

۱۷ سالمه درسو به خاطر بغضی مشکلات ول کردم مدرک تحصیلی هم سیکل هستش

منم ۱۷سالمه

کلاس زبان نرفتم و تو خونه بدون کلاس دارم یادمیگرم

فیلم انگلیسی میبینم و از این اپلیکیشن های اموزش زبان استفاده میکنم 

واقعا خیلی خوبن

ی گروه تمرین زبان دارم که مدیر گروه بعضی از اپلیکیشن ها رو مشخص کرده و مقدار چیز هایی رو که باید خوند هرروز گزارش میدیم

اگه تل داری بگو لینک گروه رو بدم

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
I think your level is upper too, maybe😆

☺️ I hope to 

🤔 so what is your level of english? 

Advance