2777
2789
عنوان

Let's speak in English

| مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست
Studying English or your school lessons? What grade are you in 

For school 

11 grade

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Thanks. That's right, I heard before about some of them. How can I improve my speaking skill. I spen ...

You've got to watch animations and movies, it'll help you alot

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سلام بیا و شروع کن، هیچ وقت دیر نیست😍👌🏾 برنامه همیار زبان رو نصب کن و از درس اول شروع کن به خون ...

واقعا همه چیزش رایگانه مممنون گلم 

Tanks😅

مثل کوزت منتظر ژان والژان زندگیم هستم   
Yoy can call me Tania , its not my real name ofcourse . Im an unemployed engineer .  Loo ...

I really like your nickname 😻

Dear Tania,I hope you find your true job as soon as possible 🌷

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خوش به حالتون میتونین انگلیسی حرف بزنین و منی که هیچ هیچ یاد ندارم بهتون حسودیم شد برای منم دعا کنین ...

زبان شناس رو دانلود کن اولش یکم سخته قلقش میاد دستت به مرور 

فیلم و سریال هم به زبان اصلی و با زیرنویس فارسی ببین 

من چند سال پیش زبانم افتضاح بود ، بدون هیچ کلاسی فقط با این دوتا یاد گرفتم 

زبان شناس رو دانلود کن اولش یکم سخته قلقش میاد دستت به مرور  فیلم و سریال هم به زبان اصل ...

واقعا؟؟

چقد طول کشید زبانت روون بشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
For school  11 grade

I'm in 11th grade*

Good luck 🤞

What do you want to be in future

۱۷ سالمه درسو به خاطر بغضی مشکلات ول کردم مدرک تحصیلی هم سیکل هستش

Go to English class if you can 

چقدر خوب زبان بلدید همیشه عاشق زبان انگلیسی بودم و به اون ها که بلدن غبطه میخورم☹ من تو مدرسه زبانم خیلی خوب بود ولی از وقتی مجازی شد دیگه نخوندم خیلی ضعیف شدم🤦‍♀️ ولی حتما تو برنامه هام هست که یادش بگیرم

از چه مسیر های میشه کامل یاد گرفت؟ 

آموزشگاه یا رشته دانشگاهی؟ کدوم بهتره؟ خودم تنها بخونم هم میشه؟🙁

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
 Thank you sweetheart 🥺♥️

Don't get emotional please 🥺 

Have you ever gone for finding a job ?