2821
2789
عنوان

روز پسر

357 بازدید | 22 پست

تو فارس من یه پویش ایجاد کردن که روز ولادت امام جواد روز پسر نامگذاری بشه 

https://www.farsnews.ir/my/c/116425

این پویششه ۷۰۰۰ نفر هم مطالبه گردن اینو نظر شما چیه ؟خوبه یا بد؟

تعداد رای : 21
نظرسنجی
عالیه که روز ولادت امام جواد روز پسر باشه
10
47%
خوبه که یه روز به عنوان روز پسر داشته باشیم ولی نه امروز
1
4%
اصلا روز پسر نداشته باشیم که چی مثلا
3
14%
دیدن نظرات
7
33%
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

همین کمبود

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حضرت معصومه چون مجرد بود و فوت شد برای همین روز ولادتشو میگن روز دختر .‌امام جواد ازدواج کرده بود و بچه داشت

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
دغدغه تون تو حلقم

دغدغه نیست گفتم گپ بزنیم راجع بهش این همه موضوع چرت حالا چی میشه مگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حضرت زینب چون مجرد بود و فوت شد برای همین روز ولادتشو میگن روز دختر .‌امام جواد ازدواج کرده بود و بچ ...

البته حضرت معصومه (س) 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
البته حضرت معصومه (س) 

وای اشتباه نوشتم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
روز تولد حضرت علی اکبر رو باید میذاشتن

اون روز گذاشتن روز جوان 😆