2821
2789
عنوان

روز پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 22 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم الان تاپیکتون رو دیدم رفتم ثبت کردم 💚

به سلامتی😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به سلامتی😁

سلامت باشی عزیزم 😅

آخه به خدا پسرم چند بار شده ازم می پرسه مامان روز پسر کی میشه پس؟ 

من میمونم چی بگم ،میگم والا روز دختر هست ولی روز پسر تو تقویم نیست  

دلم براش میسوزه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلامت باشی عزیزم 😅 آخه به خدا پسرم چند بار شده ازم می پرسه مامان روز پسر کی میشه پس؟  من میم ...

روز ولادت امام جواد بگو روز پسره حتی تصویب نشد براش جشن بگیر تو ذهنش بمونه منم همین کارو میخوام بکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
روز ولادت امام جواد بگو روز پسره حتی تصویب نشد براش جشن بگیر تو ذهنش بمونه منم همین کارو میخوام بکنم

اره باید همین کارو بکنم 

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

راستی امضاتون هم خیلی قشنگه😍

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اره باید همین کارو بکنم  ممنونم از راهنماییت عزیزم  راستی امضاتون هم خیلی قشنگه😍

متشکرم🥰🥰

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش