2777
2789

شما اگه براتون خاستگار بیاد کدوم پسرو ترجیح میدید؟

۱:پسری که بچه‌ی طلاقه (مامانش به باباش خیانت کرده)پیش پدر و نامادریش بزرگ شده اما سطح فرهنگ و اجتماعی خانوادش بالاهستش فوق‌العاده پولدارن خود پسره هم ۲ساله خارج هستش و دانشجوی حقوق و میخواد برای همیشه اونجا بمونه، اخلاق هم منطقی و تقریبا سرد ظاهر هم متوسط

(تو شهر ما این خانواده خیلی توچشم هستن سطح مالیشون بالاست ماشین و خونه سفر خوب ولی رابطه‌ی خوبی باهم ندارن مثلا همیشه دعوا میکنن تا حدودی پولکی هستن اکثرا نفرها باهم قهرن)

۲:پسری که تک فرزند خانوادشه تو خانواده‌ی گرم و صمیمی بزرگ شده شرایط مالیشون خوبه دکتری داره ولی تو مغازه‌ی باباش که تره‌بار هست کار میکنه اوناهم درامدشون عالیه هرسال یا خونه جدید میخرن یا باغ میخرن اخلاقش خیلی با محبت و بی عقده ظاهرش هم خوبه اونم میخواد قانونی اقامت بگیره ولی فعلا کاراش جور نشده تا بره

(تنها فرق اینه که شرایط فرهنگ خانواده‌ی من بیشتر به نفر اولی میخوره ، نفر دومی خانوادش سطح فرهنگشون پایینه مثل داهاتی‌ها لباس میپوشن و برخورد میکنن  و منم نفر دومی رو بیشتر دوست دارم و نمیدونم باید چیکار کنم بدم میاد بگن شهرش داهاتیه😢 خیلی هم دوسش دارم)

ببین پسره کوچکترین ایراد نداره از یه برندهایی لباس میپوشه که من اصلا ندیدم و نشنیدم خودش فوق مدرنه اما من از عمو و خاله و دایی ایناش بدم میاد میفهمی؟ اولی هم فامیلاش در حد فامیلای خودمن

دومی

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم راهنمایی کنم تا وفتی که به کلمه دهاتی برخوردم و نظرم عوض شد 

کسی که هنوزم از کلمه داهاتی برای بی کلاس و بی فرهنگ بودن استفاده میکنه شایسته راهنمایی کردن نیست 

Хания пюрали🤍🕊️🌿

الان میان دعوات میکنن میگنن مگه دهاتی چشه؟؟؟ هاااان هااااان؟؟؟😡😡😡😡😄😄😄😉😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من با اطمینان نمیگم که زن اولی میشدم 

ولی با اطمینان میگم با این عقلی که الان دارم زن دومی اصلاااا نمیشدم چون دقیقا زن همچین ادمی شدم و الان عین سگ پشیمونم اصلاااا خوب نیست که ور دست باباش کار میکنه اصلاااا چون از هیچ لحاظ استقلال نخواهی داشت دوما طرز لباس پوشیدن و طرز فکرشون فقط به کلاس و پرستیژ مرتبط نیست ربطش بیشتر به طرز فکرشون راجب زن ها هست که من دارم روانی میشم از دست این فکرهای سنتیشون راجب زن و پوشش و رفت و امداش سوما کلافه شدم از بس که این صمیمیت بیخودشون رفته رو مخم میدونی صمیمیت خوبه ولی بنظرم واسه جایی خوبه که تفاوت باشه بین صمیمی بودن و فضول بودن اینایی که صمیمی هستن معمولا به بهانه ی صمیمیت تو همه چیز زندگیت سرک میکشن فضولی میکنن دخالت میکنن انتظارهای بیخود دارن از هم شوهر من بیشتر از اینکه در اختیار خودم باشه در اختیار خانوادشه مثلا همین چند روز پیش عمه ش مریض بود شوهر من بردش دکتر چهار پنج ماه قبل خواهرشوهرم و شوهرش با ماشینمون تصادف کردن یک ماه بی ماشین شدیم کلی خرج داشت کلی افت قیمت پیدا کرد همین دیروزم باز پررو اومدن ماشینو باز گرفتن بردن شوهرمم میگه ما این جیزارو نداریم با هم زشته بگم نمیدم توی خانواده ی ما این چیزا نیست 

من همیشه میگم برگردم عقب زن کسی میشم که یا هیچکسو نداره نا هیچکس خوبشون رو نمیگه چون مطمئن شدم که مردم راجب کسایی که بلدن زندگی کنن و از زندگی لذت ببرن خوب نمیگن 

کل شهر از خانواده ی شوهرم تعریف میکردن موقع تحقیق و من الان تازه متوجه شدم که زن کسی شدم که خودش و طایفه ش حرفا و قضاوت تک تک مردم شهر براشون مهمه خاضرن زندگیشون به فنا بره هیچ لذتی از زندگی نبرن به شرطی که مردم بد نگن پشت سرشون