2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😭

250 بازدید | 20 پست

بچه ها حالم خیلی بده تروخدا کمک سگم رو قراره بفروشم حالم خیلی بده خیلی بهش وابسته هستم مثل بچه مه تروخدا بگید چیکار کنم من حتی شرایط نگهداریش رو ندارم علت فروشش اینه که شبا نمیخوابه نمیزاره ما هم بخوابیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تروخدا سفید برفی چیکار کنم سگم نمیزاره بخوابم ترو خدا کمکم کن دارم داغون میشم

چند ماهشه؟؟؟ اگه پولشو داری مربی بگیر براش یا ببر دکتر حتما یه چیزی میخواد یا مشکلی داره

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

یعنی مادر هایی که بچشون شبا بی تابی میکنه و همش گریه میکنه باید بچشونو بفروشن و بندازن بیرون؟ اگه دوسش داری باید به جون بخری سختی هاشو

2ماه نمیدونم چیکار کنم

وای بچه است که خیلی کوچولوعه بیچاره😍درست میشه عزیزم تا پنج شش ماهگی عادیه بی تابی کردنشون تا به محیط عادت کنن

یعنی مادر هایی که بچشون شبا بی تابی میکنه و همش گریه میکنه باید بچشونو بفروشن و بندازن بیرون؟ اگه دو ...

نمیدونم گلم باید چیکار کنم میخوامش افسردگی داشتم از وقتی خریدمش حالم خیلی خیلی بهتر شده الان که قرار بفروشمش حالم خیلی بده 

نمیدونم گلم باید چیکار کنم میخوامش افسردگی داشتم از وقتی خریدمش حالم خیلی خیلی بهتر شده الان که قرار ...

نمیفهمم اخه خیلی دلیل مسخره ایه دلیل فروشت

حیوان مسئولیت داره مخصوصا انقد کوچولوش.. مثل نوزاد انسان

حالا یه چیزی میگم ناراحت نشو ولی وقتی سر همین چیز کوچیک حاظری بفروشیش به نظرم کار درستیه چون اصلا مسئولین پذیر نیستی فردا روزی مریض شه بعید نیست ولش کنی تو خیابون همون بهتر بره دست یکی دیگه حداقل سعی کن کسیو پیدا کنی که ادم خوبی و حیوان دوستی باشه