nafasia مدیر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 322 عنوان کمکم کنید 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 20 پست بچه ها حالم خیلی بده تروخدا کمک سگم رو قراره بفروشم حالم خیلی بده خیلی بهش وابسته هستم مثل بچه مه تروخدا بگید چیکار کنم من حتی شرایط نگهداریش رو ندارم علت فروشش اینه که شبا نمیخوابه نمیزاره ما هم بخوابیم 1400/11/24 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasia مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 322 نمیفهمم اخه خیلی دلیل مسخره ایه دلیل فروشت آخه مادرم از وقتی خریدمش نمیزاره بخوابه مادرم همش غر میزنه منم بیدار میشم منم خب مشکل خواب داشتم بدتر شدم
nafasia مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 322 حیوان مسئولیت داره مخصوصا انقد کوچولوش.. مثل نوزاد انسان حالا یه چیزی میگم ناراحت نشو ولی وقتی سر ه ... نه بخدا یکم مریض شد خودم کشتم بخدا از جون خودممم بیشتر دوسش دارم
سفیدبررررفی عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 3901 آخه مادرم از وقتی خریدمش نمیزاره بخوابه مادرم همش غر میزنه منم بیدار میشم منم خب مشکل خواب داشتم بدت ... همینجوریه دیگه قبلش باید تحقیق میکردی زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
nafasia مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 322 همینجوریه دیگه قبلش باید تحقیق میکردی وای آره کاش قبلش تحقیق میکردم خیلی ناراحتم این طفل معصومم گناه داره بهم عادت کرده بود 😭
nafasia مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 322 همینجوریه دیگه قبلش باید تحقیق میکردی یعنی نفروشمش؟
سفیدبررررفی عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 3901 یعنی نفروشمش؟ چی بگم اخهحیوان نگه داریش خیلی سخته باید مهر مادری داشته باشی اگر نداری بفروش به ادم حیوان دوست اگر فکر میکنی کنار دیگری خوشحال تره زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …