یکی هست همه چی تمام هست ولی ۱۷ سال ازم بزرگتر هستش فامیل نزدیک هم هست بعد مامانم و خاله هام میگن ما تفاوت سنی کم داریم راضی نیستیم بعد اگه همه وی تمام هست چارکه نه قبول کن ۱۷ سال مهم نیست
اینا همش برمیگرده به عقیده ی تو فک کن تو ۳۰ سالته و جووونی
اون ۴۷ سال و حوصلهی چیزیو نداره
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
ببین برنامه یا کتاب گنجهای معنوی رو نصب کن .بعدچند سوره داره برای عاشق کردن کسی که دوسش داره انجام بده خیلی نتیجه گرفتن یا چله بردار خیلی هارو دیدم اینجوری از این تریق کسیو که میخواستن اومده خواستگاریش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
من خودم دنبال آرامش هستم ولی ایشون از من پرهیجان تره با اینکه ازم بزگتره
الان اینجوره وقتی مشغله زیاد شد و زن گرفت مشکلات میاد دیگ تو هیجان داری ولی ایشون هیچ هیجانی نداره شاید دیگ مث اوایل نشد و شور و شوق نداش
البته همه ی اینا یه نظریس مهم تصمیم خودته