2777
2789
عنوان

جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 132 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیطنت دختر تا سی سالگیه بعدش فقط پول خوشبختی پول زندگی پول اون دنیا میخای پول این دنیا میخای پو ...

یکی داشت تعریف میکرد خونه یکی از دوست هاش بوده بعد داشتم تعدیگ میتراشیدن ی دفعه ته قابلمه خط افتاده دوستش سرش داد زده گفته واسه چی این کارو کردی میدونی پولس چقدر هست این قابلمه بعد اینم ی کارت گذاشته جلوش گفت ۱۵۰ میلیون توش پوله برو هرچی قابلمه میخوای بخر

دستتون درد نکنه .  متقاعد شدم واقعا ممنون

عزیز دلم مهمترین مسئله زندگیت که نباید تو نی نی سایت جستجو کنی

حتی خرف منم باور نکن

برو مشاوره

از کسانیکه اختلاف سنی بالا دارن بپرس

فقط تنها چیزی که میتونم با قدرت بهت بگم اینکه  این دوره زمونه باید پول داشته باشی

یه ضرب المثل داریم میگه

صاحب زر باش کرره ی خر باش

عذر خاهی میکنم 

ولی واقعیته

طرف پنج سال شوهر کرده کامنت میزاره 5 ساله لباس زیر نخریدم خالا خودت حسابش کن

یکی داشت تعریف میکرد خونه یکی از دوست هاش بوده بعد داشتم تعدیگ میتراشیدن ی دفعه ته قابلمه خط افتاده ...

مردا از ۳۰ سال به بعد صاحب همه چیز میشن....

پسرعمو مامانه منم یه کوییک داره دوتا خونه داره 

شغلشم خوبه...به نسبت پسرای جینگیل فینگیل این دوره زمونه

مردا از ۳۰ سال به بعد صاحب همه چیز میشن.... پسرعمو مامانه منم یه کوییک داره دوتا خونه داره  ش ...

خود پسر خالم ۳ سال ازم بزرگتر ببین آنقدر بچه‌ههههه هست اصلا آدم چندشش میشه از سربازی میترسه و...واقعا همچین کسی که بدردنمیخوره

یکی داشت تعریف میکرد خونه یکی از دوست هاش بوده بعد داشتم تعدیگ میتراشیدن ی دفعه ته قابلمه خط افتاده ...

واقعیته

شما مگه تو نی نی سایت نیستی

تاپیک های خیانتو نمیبینی

دوس داری یه شوهر جوون داشته باشی کاری هم نداشته باشه بعد از دوسال زندگی بهت خیانت کنه بیای تاپیک بزنی

الانم این اقا جوونه

سن فقط یه حرف هس

اگر قیافش جوونه قطعا قبول کن