2777
2789
عنوان

روز مردو بهش تبریک بگم یا نه

191 بازدید | 10 پست

شوهرم شهر دیگه کار می‌کنه فعلا عقدیم روز زن که بود کلی منتظر تبریکش بودم هیچی بهم نگفت آخرشم که خودم به روش آوردم برگشته میگه تو زن من نیستی نامزدمی و... بعدش گفت من نمیدونستم روز زنه قسم میخوردا بعد پدرشوهرم لو داد که یک روز قبلترش بهش یادآوری کردم که روز زنه به خانمت تبریک بگو😂 حالا من بهش تبریک بگم روز مردو یا نه؟🥲💔

باهم مهربون باشید:)

بگو تا یاد بگیره

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

روز دختر رو هم تبریک نگفت؟ 

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز دختر رو هم تبریک نگفت؟ 

نه همیشه هر مناسبتی که میشه به دردسر درست می‌کنه😐 موقع تولدم هم کاری کرد که اولین دعوامون درست شد گاهی وقتا حس میکنم بخاطر این که کادو نمره اینجوری می‌کنه حالا من هیچی بهش نمیگما کلا بیشورع زورش میاد دهنشو وا کنه یکلمه حرف محبت آمیز بزنه

باهم مهربون باشید:)
نه همیشه هر مناسبتی که میشه به دردسر درست می‌کنه😐 موقع تولدم هم کاری کرد که اولین دعوامون درست شد گ ...

چجوری همچین کسیو تحمل میکنی؟ :|

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
به سختی!! اگه تاپیکامو بخونی میبینی در به در دنبال راهی هستم که بهم بزنم 💔🥲

جون خودتو خلاص کن دختر 

پیرت می‌کنه همچین آدمی :|