2777
2789
عنوان

سیسمونی😍

345 بازدید | 34 پست

سلام ب اجیای گل مامانم دیروز رف خرید سیسمونی شوهرم از کالسکه خوشش نمیاد نذاشت بگیرن ولی تخت کمد لباس و ......... چیزای دیگ گرفتیم شوهرم وقتی گفتن تخت نوجوانان میخواین یا نوزادی گف نوزادی ولی من دوس داشتم بزرگ تره بگیرم قیمتاهم فرقی نمیکرد رفتیم ت گیر داد ب صندلی ماشین  بعد مرده گف اگ صندلی ماشین نگیری میتونی هم کریر بگیری هم گهواره بگیری هم ی عروسک ولی شوهرم قبول نمیکنه من خیلی ناراحتم دیشبم باهاش بحث کردم  اجیا چیکار کنم ؟

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه،  تخت نوجوان خیلی بهتره،  ولی صندلی ماشین از وااااااجباته

اره قبول نکرد دیگ قیمتا هم یکیه بنظرم واجب نیست اجی خب هرجا بریم من هستم دیگ بغلم دارمش

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

مبارکه .

منم تخت نوجوانان خریدم ‌عالیه .

ولی کار شوهرتون درست نبوده .خودش بره هرچی دوس داره بخره دیگه چرا دخالت میکنه

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
ارع اجی

پس اشتباه کردی شوهرتو بردی و اجازه ذادی نظر بده. برا منم بابام خریدشوهرمو نبردم فقط برا سرویس چوبش بردیم ک اونم برا جا ب جایی مرد لازم بود. یکی دوبارم گفت فلان چیز بگیرین گفتم دوست داری خودت بخر اخرم کار خودمو کردم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
اره قبول نکرد دیگ قیمتا هم یکیه بنظرم واجب نیست اجی خب هرجا بریم من هستم دیگ بغلم دارمش

بگو مامانم هرچی میخره بخره توهم هرچی خودت میخوای رو بخر ..بنظرم صندلی ماشینو بزار شوهرت بخره .بقیرو مامانت 

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    

وقتی قراره هزینه سیسمونی و پدر و مادرت بدن اصلا شوهرت حق دخالت نداره، چه روش شده بگه اون بگیرید اینو نگیرید😐😐😐طرفا مام سیسمونی و پدر مادر میخرن ولی داماد اصلا دخالت نمیکنه تا روزی که بیارن بچینن سیسمونی و  اصلا نمیبینه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

به شوهراتون چه که توسیسمونی و جهاز خریدن نظر میدن خدایااااا پولشو یکی دیگه میده نظرش و شوهراتون شمام مث ماست وایسا نگاه کن عزیزم تخت نوزادی بدرد نمیخوره نگیر نوجوانی بگیر صندلی ماشینم بدرد نمیخوره ولی کالسکه خوبه

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

والله ما جهاز خریدیم سیسمونی خریدیم .شوهرم خودش نرفت برا خرید .جماعت چه رویی دارنا 

جل‌الخالق🥴🥴🥴اینجوریشو دیگه ندیده بودیم وقتی احازه میدید خانواده بیچاره تون سیسمونی بچه یکی دیگه ...

اجی اینجاها رسمه منم از این رسم مزخرف متنفرم تازه ی سالم نمیشه واسم جهاز خریده مامانم باورت نمیشه بهترین جهاز گرفت ولی پدر مادرش ک مادرش میشه عمم واس پسر بزرگه خونه خریدن ماشین خریدن ب ما هیچ کمکی نکردن تازه رفتیم قرارداد جدید ببندیم با صاحب خونه میگفتن واس وی قرار داد میبندین بیاین با ما با هم زندگی کنیم پول پیش امسالم من حلقه و سرویس مو فروختم دادم با این ک شوهرم باهاشون بحث کرد انگار ن انگار بزوی مبارکشون نمیارن  هییییی خدا ففط از این میسوزم ک عممه  پسر بزرگش زنش غریبه ما چون شوهرم من دوس داشت ی سال زود تر از برادر بزرگه عقد کردیم من تازه هیژده سالمه اون موقع سیزده چهارده بودم  اجی حتی مثل خره رو مغزمن همش باهام کاردارن 

صندلی ماشین  لازم میشه ..اگه خودش پولشو میده بگو بخرع  اگه مامانت که اجبار نکن به شوهرت ب ...

خودش ک پول نمده رسم مزخرف اینه ک همه مادر زن بگیره