سلام ب اجیای گل مامانم دیروز رف خرید سیسمونی شوهرم از کالسکه خوشش نمیاد نذاشت بگیرن ولی تخت کمد لباس و ......... چیزای دیگ گرفتیم شوهرم وقتی گفتن تخت نوجوانان میخواین یا نوزادی گف نوزادی ولی من دوس داشتم بزرگ تره بگیرم قیمتاهم فرقی نمیکرد رفتیم ت گیر داد ب صندلی ماشین بعد مرده گف اگ صندلی ماشین نگیری میتونی هم کریر بگیری هم گهواره بگیری هم ی عروسک ولی شوهرم قبول نمیکنه من خیلی ناراحتم دیشبم باهاش بحث کردم اجیا چیکار کنم ؟
ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
مادرش اینارو لوس بار اورد اگ میخوای من قضیه رو تعریف کردم واس ی خانمی یکم بالاتره بخون ...
بله خوندم ولی مرداد پتانسیل این و دارن که بعد ازدواج عوضبشن شما وقتی خونه نداشتی برا چی بهترین جهیزیه بردی اگه اون موقع محکم بودی الان رو حرفت حرف نمیزد الانم باید محکم میبودی و میگفتی دارن لطف میکنن سیسمونی میخرن و یه مادر بهتر میدونه بچه اش چیا لازم داره ن که وایسی شوهر پروت نظر بده چی بخرید چی نخرید
خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بله خوندم ولی مرداد پتانسیل این و دارن که بعد ازدواج عوضبشن شما وقتی خونه نداشتی برا چی بهترین جهیزی ...
اجی مثلا عوض شده اینجوریه من ت نامزدی کلی اختلاف باهاش داشتم حیف ک اصلا با عمم رابطه نداشتیم ک بدونیم چجورین وگرنه اینجوری نمیشد بعد نامزذی فهمیدم چ هیولایین
ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
چیزی هم گفت بگو مامانم اینارو برداشته بود دیگه خجالت کشیدم بگم نمیخوام .خودمون میخریم براش
مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود 🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند 🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤