2777
2789
نه ولش کن حسش نیست😐😐😐😂😂😂 دیشب نازکردم شام نخوردم الان مث چی گشنمه😐😐 سوال اشپزی داشتی درخدم ...

بیا استارتر تو نگران دینی؟ اولش که گفت خودمون بپزیم حالام گردن نمیگیره میگه سوال آشپزی داشتید بگید 😂

منم چمدونمو می‌بندم الان 😎 فردا مهمون داریا کدبانو

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بیا استارتر تو نگران دینی؟ اولش که گفت خودمون بپزیم حالام گردن نمیگیره میگه سوال آشپزی داشتید بگید  ...

مهمون حبیب خداست منو از مهجون نترسون😎😂😂😂

باور کن تاحالا خیچ وقت اینقدر  بی حس نبودم به اشپزی

من عاشق غذام

فک کن مثلا میدیدم تو یخچال دوغ دااریم پا میشدم یه غذایی درست میکردم ک بااون دوغه بچسبه😂😂

دراین حد شکمو😉😂

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
مهمون حبیب خداست منو از مهجون نترسون😎😂😂😂 باور کن تاحالا خیچ وقت اینقدر  بی حس نبودم به اشپ ...

شانس ماست دیگه خواهر 

😂

در رو باز کنید لطفا من پشت در هستم 😐😐😁😁

اوه😐😐😐😐من نیستم دوهفتست رفتم شمال😐😐😐😐😂😂😂

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

من از دیشب درست نخوابیدم تو آپارتمان هستیم با همسایه بغلی فقط سلام و علیک داریم کلا تو یه سال سه یا چهار بار میبینمش اونم خودش میاد دم در م، امشب مدیر ساختمون گفت بهت تهمت زده قصد داره از خونم دزدی کنه تا حالا هم چند بار کرده، خدا لعنتش کنه، اومده به من میگه من نماز و دعا و کار های خیر زیاد میکنم 😔😢

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

من که تازه یه روش پختن مرغ یاد گرفتم خوشمزه بود نسبتا ، حالا هی خانواده میگند بازم درست کن اصلا حال ندارم خیلی تنبل شدم دوست دارم همه چی آماده باشه برام 

واااای تو این شرایط کرونا کجا رفتین.خب ما هم میایم شمال.گناه داریم این همه غذا گفتین😂😂

الکی گفتم برگردی بری😐😐😐😂😂😂

وااااای صدا شیکمم دراومده😖