2777
2789

پسرم شب با تب خوابید، الان با گریه بیدار شد دیدم کل لباسش و جاش خیسه، تازه از پوشک گرفتمش، ناراحت بود که تو جاش خیس کرده بچم 

پاشدم بردمش یه آب زدم بهش، لباس پوشوندم، حالش بهتر شد رفت بغل باباش خوابید، 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم دارم از گشنگی میمیرم اگه میای  بیا فقط باید آشپزی کنی شکم هممونو سیر کنی😂😂😂

برای شما املت می‌پزیم خودمونم ازون خوشمزه ها که گفتی 😂😎

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

آخه منم دو ساله که درگیرش هستم.نفس تنگی.ضربان قلب بالا.بی حسی دست و پا.افت فشار و قند

آخ انگار من ! 

پس یقینا دارم 

باید قرص اعصاب بخورم ؟

برای شما املت می‌پزیم خودمونم ازون خوشمزه ها که گفتی 😂😎

انصاف نیست😂😂😂ینی انقدررررر هوس کردم  هی وسوسه میشم میگم پاشم برم درست کنم الان خودم میخورم بقیش بمونه برای بقیه ناهار میخورن

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
انصاف نیست😂😂😂ینی انقدررررر هوس کردم  هی وسوسه میشم میگم پاشم برم درست کنم الان خودم میخورم ب ...

لهنتیه جذاب 😂

پاشو درست کن برای مام پست کن فردا ناهار ندارم موندم چی بپزم 😅تا برسه ترشیده خخخ

لهنتیه جذاب 😂 پاشو درست کن برای مام پست کن فردا ناهار ندارم موندم چی بپزم 😅تا برسه ترشیده خخخ

نه ولش کن حسش نیست😐😐😐😂😂😂

دیشب نازکردم شام نخوردم الان مث چی گشنمه😐😐

سوال اشپزی داشتی درخدمتمممم😐😁

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
لهنتیه جذاب 😂 پاشو درست کن برای مام پست کن فردا ناهار ندارم موندم چی بپزم 😅تا برسه ترشیده خخخ

من چمدونم رو آماده کردن اینجور که منو ایشون رو دیدم تا ۴ روز میتونم بمونم😂😂