2777
2789

چون خودم داروخونه کار کردم راضی ام به دندون پزشکی علاقه ندارم چون چندشم میشه حالا بستگی به علاقه ات داره

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکنسین داروخانه یه دوره سه ماه میبینیه  ولی منظورتون از دستیار دندانسازی هست اون خودش رتبه حدو ...

ن اون دندونسازیه دستیاریش فرق داره

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
چون خودم داروخونه کار کردم راضی ام به دندون پزشکی علاقه ندارم چون چندشم میشه حالا بستگی به علاقه ات ...

مرسی گلم .بنظر شما حقوقش نسبت ب کارش میارزع داروخانه؟؟ ماهی چند هس تقریبا؟

واسه دستیاری دندانپزشک باید از اون دخترای جلف باشی جلف نیستی انتخاب نکن 

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑
راستش هیچکدوم هردو کار زیاد پول کم

خوبه بهتر از بیکاریه کار کلا خوبه 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸