2777
2789
عنوان

جاری پررو🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 118 پست
عنوانت اشتباهه  باید بگی برادرشوهر و جاری اویزون  واقعا حق صد در صد باشماست ولی بنظرم او ...

چونکه نگفت کیسه برنجا رو بذاریم زیر پای من! یا لاقل لطف کنه برا یه هفته کلسکه و نی نی لالایی و پوشک دیگه نیاره! یه بسته بیاره باقیشو ازهمونحا بخره

اینارو مرد نمیفهمه زن باید ملاحظه داشته باشه

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
تنبل نبااااااااش 🤣

والا امروز داشتم فکر میکردم انگار یه دهن باز دایمی تو خونه هست که غذا میخواد و من به عنوان مامانش همش باید فکر کنم چی بخوره 

واقعا خسته کننده اس 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چونکه نگفت کیسه برنجا رو بذاریم زیر پای من! یا لاقل لطف کنه برا یه هفته کلسکه و نی نی لالایی و پوشک ...

نه بابا 

مرد چرا نمیفهمه اسایش خودش نقص پیدا کنه خوب میفهمه 

برنجو میدادی زیر پای برادرشوهرت اونوقت مرد هم میفهمید 

عزیزم تایید نکردم کارشو گفتم ناراحتی یه موقع واکنشی نشون ندی که لطف خودت بی ارزش بشه    ...

ما نگفتیم، مادرشوهرم گفته بوده

اونم بنگ زد گفت بیایید باهم بریم! 

نه بابا  مرد چرا نمیفهمه اسایش خودش نقص پیدا کنه خوب میفهمه  برنجو میدادی زیر پای برادرش ...

چاقو تپله نمیرفت زیر پای اون! با اینکه یه دونش برای مادرشوهرم بود

واقعا من پاهام بی حس شده بود

چاقو تپله نمیرفت زیر پای اون! با اینکه یه دونش برای مادرشوهرم بود واقعا من پاهام بی حس شده بود

من که گفتم حق با تو هست ولی فقط تقصیر جاری نیست 

بچه اش چند وقتشه؟ احتمالا بغل گرفته بود نه؟

دیگه تکرار نکنین ولی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

داشتند بودند فلان کردند   

ول کن دیگه 

خیلی حساس شدی 

میخواستی ۳ نفر ادم با یک چمدون بیان؟ 

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.

واااای خوشبحالت یه شهر به دور از فامیل و خانواده ای.... ازین لذت ببر... 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
بخدا بوی بدی میداد! بوی گوشت پرچرب بپیچه تو ماشین ۶ ساعت!

درسته تازه به گمونم چون از دل مرغ هست بوش بدترم هست

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

کلا من جمع دوست دارم ولی تو این شرایط کرونای بهتر بود با ماشین خودشون میومدن نه اینکه همه سر هم جمع میشدن البته ببخشید مطمئنا هوا هم سرد بود نمیتونستید شیشه رو بدید پایین ... حالا اشکالی نداره رفتن و اومدین تموم شده شاید جاریت ام بی تقصیر باشه چون وقتی آقایون یه چیزی میگن تموم دیگه

من که گفتم حق با تو هست ولی فقط تقصیر جاری نیست  بچه اش چند وقتشه؟ احتمالا بغل گرفته بود نه؟

ببین یه سری چیزا رو مردا نمیفهمند! من برادرشوهرمو میشناسم، مثلا اگه بگه کل اسباب بازیای بچه رو باید ببریم این باورش میشه و میاره

بعدم حرصم ازین میگیره که از اصفهان باز براش ازین خرهای گنده که سوارش میشند گرفت من نتونستم لباسامو بیارم

ددیکه واقعا نمیدونم چرا فکر میکنید جاریه معصومو بی گناهه

ای کیوش صفره اگه پررو هم نباشه

داشتند بودند فلان کردند     ول کن دیگه  خیلی حساس شدی  میخواستی ۳ نفر ادم با ...

شماهم فکر کنم از همون ادمای پررویید که اویزون بقیه میشند

نه اصلا ده تا چمدون بیارند ولی با ماشین خودشون تشریف فرما بشند نه سرباز بقیه