2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ریسکه آخه واکسن مخصوص نمیزنن همین هایی که برای بزرگترها زد میشه هست 

به شخصه برای بچه م نمیزنم

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

عزیزم خواهشا نزن این واکسنا عوارضشون هنوز مشخص نیست خیلی راه داره تا روند تحقیقاتش کامل بشه نمونش آسترازنکا هست کلی آدم زدن حالا عوارضش رو خیلیا مشخص شده . پسر جوون فامیل ما از بعد دوز دوم یک طرف بدنش لمس میشه و خون تو مغزش لخته شده دارو میخوره. بدون هیچ بیماری زمینه ای

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

من دخترم نه سالشه زدم پسرم ۳ سالشه اعلام کنن میزنم اونم سینو فارم چون ویروس ضعیف شدس نه ژنتیکیه نه پروتیینی چیز عجیب غریبی نیست مثل همه واکسنایی که از بچگی زدیم 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

کاش یه واکسن با دوز مخصوص براشون وارد میکردن گفتن همین واکسن سینوفارم یا پاستو با دوز مخصوص بزرگسالان باید بزنن من یک مقدار دودل هستم دوز بزرگسالان براشون زیاده

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من دخترم نه سالشه زدم پسرم ۳ سالشه اعلام کنن میزنم اونم سینو فارم چون ویروس ضعیف شدس نه ژنتیکیه نه پ ...

واکسنهایی که زدیم هیچ کدوم برای بیماری ویروسی نبودن که 

ویروس ضعیف شده تو بدن ضعیف میتونه تبدیل به ویروس جهش یافته بشه 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
واکسنهایی که زدیم هیچ کدوم برای بیماری ویروسی نبودن که  ویروس ضعیف شده تو بدن ضعیف میتونه تبدی ...

پس چرا همش میگن بزنین بزنین الان سرکار شوهرم مجبور کردن سوم هم بزنه گرچه دو تا زد وکرونای شدید گرفت

پس چرا همش میگن بزنین بزنین الان سرکار شوهرم مجبور کردن سوم هم بزنه گرچه دو تا زد وکرونای شدید گرفت

من خودمم زدم واکسن  که بعدها اذیت نکنن و کارت واکسن داشته باشم اماکرونا گرفتم یه ماه بعد تزریق

دلم راضی به واکسینه شدن بچه م نیست 

اونم با واکسنهایی که مخصوص کودکان نباشه